Karabük'te Ateş Savaşçıları 7/24 Görevinin Başında - Karabük Haber Postası
vv
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Haziran, 2025 11:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Ateş Savaşçıları 7/24 Görevinin Başında

Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Karabük’te görev yapan orman yangın ilk müdahale (YİME) ekiplerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Eskipazar, Ovacık, Safranbolu ve Eflani ilçelerinde görevli ekiplerle bir araya gelen Keskin, personelin talep ve önerilerini dinledi, orman teşkilatının birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

Ziyaretlerinde konuşan Bölge Müdürü Keskin, “Biz bir bütünüz ve her birimiz bir bütünün parçalarıyız. Ekip olarak her türlü afetin üstesinden gelecek güç ve kabiliyete sahibiz. Ekip ruhu ile başaramayacağımız iş yoktur. Sizlere yapamayacağınız hiçbir işi istemiyoruz. Allah hepimize kolaylık versin” dedi.

“ORMANI AYAKTA TUTMAK, GELECEĞİ HAYATTA TUTMAKTIR”

Bayramların, hatırlamak ve hatırlanmak olduğunu belirten Keskin, “Yakınlaşmak, kötülükleri üzerinden atmaktır. Ormanlarımızı koruma görevi bizlere verildi. Ormanı ayakta tutmak, geleceğimizi hayatta tutmaktır. Tüm Orman Kahramanlarının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın bölgemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SAFRANBOLU VE OVACIK’TA TEKNİK EKİPLERLE BULUŞTU

Safranbolu Yangın İlk Müdahale Ekibi’ni de ziyaret eden Keskin, sahada görev yapan teknik personel ve “Ateş Savaşçıları” ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Tüm orman çalışanlarına teşekkür eden Keskin, orman yangınlarına yapılacak ilk müdahalenin hayati önem taşıdığını belirterek, ekiplerden güvenlik tedbirlerine azami özen göstermelerini istedi.

Ovacık Yangın İlk Müdahale Binası’nda ise Ovacık İşletme Müdürü Altun Aktaş, işletme şefleri ve yangın ekipleriyle bir araya gelen Keskin, saha kontrollerine katıldı.

“7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ”

Her koşulda görevlerinin başında olduklarını vurgulayan Keskin, vatandaşlara da önemli uyarılarda bulundu:
“İzin verilen yerler dışında ateşli piknik yapmayalım. Ormanın yakınında ateş yakmayalım. Ormana çöp ve sigara izmariti atmayalım. Bahçe temizliği sonrası ateş yakmayalım. Yeşil Vatan’a sahip çıkalım”

YANGINSIZ BİR SEZON TEMENNİSİ

Bölge Müdürü Hasan Keskin, Eskipazar Yangın İlk Müdahale Ekibini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yeşil Vatan’ı korumak için bayramda dahi görev yapan “Ateş Savaşçıları”na teşekkür eden Keskin, yangınsız bir sezon temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
puan degil
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Nisan, 2026 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu, Anlamlı Maçta Sahadan Mağlup Ayrıldı

Karabük İdman Yurdu, Nesine 3. Lig’de sahasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın tek golü henüz maçın başında geldi. Pazarspor, 4. dakikada Aziz Demir’in kaydettiği golle öne geçerken, kalan dakikalarda skor değişmedi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan mücadele, sadece skoruyla değil anlamlı bir dayanışma örneğiyle de dikkat çekti. Karabük İdman Yurdu yönetimi, maçın bilet gelirlerini 17 yaşındaki kanser hastası bir genç kıza bağışladı. Bu anlamlı destek, tribünlerde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Sahada alınan mağlubiyete rağmen, kulübün sergilediği bu sosyal sorumluluk örneği kamuoyunda takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin