Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Aşı Seferberliği

Karabük’ün Koronavirüs vaka sayısında ilk sıralarda yer alması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Aşı Seferberliği başlatıldı.
Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz halkımızın sağlığını korumak ve Covid -19 ile mücadele için her gün sahaya çıkarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor maske mesafe ve hijyen konularını hatırlatarak vatandaşlarımızın aşılarını tamamlıyor. Evlerinizde, iş yerlerinizde, pazar yerlerinde, sanayi sitelerinde, okullarda, camilerde ve hatta aracınızın içinde bile aşı uygulaması gerçekleştiriyor. Siz yeter ki isteyin!. Kendinizi sevdiklerinizi ve toplumu korumak için aşı takviminizi tamamlayınız!..”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin