Reklam
Reklam

Karabük’te Aşı Seferberliği

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Koronavirüs vaka sayısında ilk sıralarda yer alması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Aşı Seferberliği başlatıldı.
Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz halkımızın sağlığını korumak ve Covid -19 ile mücadele için her gün sahaya çıkarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor maske mesafe ve hijyen konularını hatırlatarak vatandaşlarımızın aşılarını tamamlıyor. Evlerinizde, iş yerlerinizde, pazar yerlerinde, sanayi sitelerinde, okullarda, camilerde ve hatta aracınızın içinde bile aşı uygulaması gerçekleştiriyor. Siz yeter ki isteyin!. Kendinizi sevdiklerinizi ve toplumu korumak için aşı takviminizi tamamlayınız!..”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin