Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Aşı Seferberliği

Karabük’ün Koronavirüs vaka sayısında ilk sıralarda yer alması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Aşı Seferberliği başlatıldı.
Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz halkımızın sağlığını korumak ve Covid -19 ile mücadele için her gün sahaya çıkarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor maske mesafe ve hijyen konularını hatırlatarak vatandaşlarımızın aşılarını tamamlıyor. Evlerinizde, iş yerlerinizde, pazar yerlerinde, sanayi sitelerinde, okullarda, camilerde ve hatta aracınızın içinde bile aşı uygulaması gerçekleştiriyor. Siz yeter ki isteyin!. Kendinizi sevdiklerinizi ve toplumu korumak için aşı takviminizi tamamlayınız!..”

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin