Karabük’te Aşçılar Derneği Kuruldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Aşçılar Derneği Kuruldu

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonuna bağlı Aşçılar Derneğinin 19. Şubesi Karabük’te kuruldu.
Karabük Aşçılar Derneği (KARAŞDER) tarafından 100. mahallesi Fink kafede düzenlenen etkinliğe Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük TSO Kadın Girişimciler Başkanı Nuray Alpboğa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Erorhan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda davetli katıldı.
Yoldaş Orhan’ın Başkanlığında kurulan KARAŞDER’in etkinliğinde konuşan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, 9 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonuna bağlı 18 şube bulunduğunu ve 19’uncu şubenin Karabük’te açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Özcan, “ Türk aşçılarımız hem Türkiye’de ve hem de dünya mutfağına sahip olması ve lezzetli ürünler çıkararak değişik yarışmalarda aldıkları ödüllerle bizlerin guru kaynağı oldu. Ülkelerin de dünya platformunda temsil edildikleri noktadaki başarıları ülke insanına guru verdiği gibi aralarındaki rekabetle kaliteyi getirmektedir” dedi.
Konuşmaların ardından KARAŞDER Başkanı Yoldaş Orhan tarafından katkı ve desteklerinden dolayı protokol üyelerine plaket takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin