Karabük’te araç park etme yasağı kaldırıldı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
03 Haziran, 2020 13:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te araç park etme yasağı kaldırıldı

Karabük’te bazı cadde ve sokaklara yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbir kapsamında getirilen araç park etme yasağı kaldırıldı.
İki ay önce İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda korona virüs salgını nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda araç yoğunluğunun en az seviyeye indirilmesi amacıyla getirilen park ve duraklama yasağı kaldırıldı. Yasağın kalkması ile birlikte cadde ve sokaklarda yeniden araç hareketliliği yaşanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kar duvarlari arasinda kalan yol gorenleri hayrete dusurdu 49Ad7zkv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar duvarları arasında kalan yol görenleri hayrete düşürdü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri arasında kalan rüzgâr enerji santrali yolu, bir doğa fotoğrafçısının dron çekimleriyle kışın sert yüzünü gözler önüne serdi.

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç, Reşadiye ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının oluşturduğu manzarayı görüntülemek için bölgeye giderek ilçeye bağlı Bozcalı beldesinde bulunan rüzgâr enerji santraline giden yolu dron ile kayda aldı. Kış şartlarının etkisini yoğun şekilde hissettirdiği bölgede, yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri dikkat çekti. Görüntülerde, yolun iki tarafında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan güzergâh, doğa şartlarının sertliğini gözler önüne serdi.

Doğa fotoğrafçısı Karakoç: “Görülmesi gereken bir yer”

Bölgedeki etkileyici manzarayı kayıt altına alan Karakoç, “Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı kasabasında rüzgâr elektrik santrallerinin olduğu bölgedeyiz. Şu anda enerji santraline giden yol güzergâhındayız. Gördüğünüz gibi 5-6 metre kar var. Gerçekten görülmesi gereken bir yer” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin