Haber Merkezi tarafından
01 Haziran, 2025 13:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından 27-30 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) düzenlendi.

Dört gün süren eğitim programı, acil sağlık hizmeti sunan personelin güvenli sürüş teknikleri konusundaki bilgi ve becerilerini artırmayı amaçladı. Eğitim süresince katılımcılara hem teorik hem de uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitimin sonunda düzenlenen kapanış törenine Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ katıldı.

Törende katılımcılara "Katılım Belgeleri", eğitmenlere ise "Teşekkür Belgeleri" takdim edildi. Yetkililer, benzer eğitimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum’da parkta çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 19 yaşındaki şahıs bıçaklanarak yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Gülabibey Mahallesi Bağcılar 7. Cadde üzerindeki parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. (19) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada A.K. vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerince, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin