Karabük’te Aile Faciası

 Çocukların Gözü Önünde Kardeşini ve Yengesini Ailesini Katletti

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 11:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük'te Afganistan uyruklu bir kişi, yengesi ve kardeşini çocukların gözü önünde silahla vurarak öldürdü.

Olay sonrası kaçan zanlı ise asayiş ekipleri tarafından Eskipazar ilçesinde kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yeşil Mahalle Kavşak Sokak'ta bulunan 5 katlı Şirin Apartmanı'nın son katında meydana geldi. Aynı evde yaşayan 29 yaşındaki Norooz Ahmedi, henüz belirlenemeyen bir nedenle kardeşi Kurban Ali Ahmedi (25) ile yengesi Leeqa Azemi'yi (27) kafalarından silahla vurdu. Komşuların evden silah sesleri gelmesi üzerine yaptıkları ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan kontrollerde Kurban Ali ve Leeqa'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından cinayet zanlısı ticari taksi ile Eskipazar ilçesi istikametine kaçarken, Asayiş ekipleri ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerin zanlının kaçtığı ticari taksi sürücüsüne ulaşmasının ardından zanlının Eskipazar ilçesinde indiği belirlendi.  Karabük'ten yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ilçede zanlıyı kısa sürede cinayet silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısı Karabük'te bulunan özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan cinayet sırasında evde ölen Kurban Ali Ahmedi ile Leeqa Azami'nin 2, zanlı Nooroz Ahmedi ve diğer kardeşlerine ait 3 çocuk olmak üzere yaşları 2 ile 5 arasında toplam 5 çocuk bulunduğu belirlendi. 5 çocuk evden alınarak polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse'de olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, silahla vurularak hayatını kaybeden Afgan uyruklu karı kocanın cansız bedenleri cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Mustafa Yavuz, Gönüllü Gençlerle Buluştu

Vali Mustafa Yavuz, gençlerle bir araya gelerek onların fikir ve projelerini dinledi.

Haber Merkezi tarafından
24 Şubat, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlerin ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli değerler olduğunu vurgulayan Yavuz, bu tür buluşmaların gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına katkı sağlayacağını belirtti.

Gençlerle yapılan görüşmelerin, ortaya koydukları fikir ve çözüm önerilerinin kendileri için önemli bir yol haritası olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini inşa edecek en önemli değerlerimizdir. Onların fikirleri, çözüm önerileri ve projeleri bizim için çok kıymetli. Bu tür bir araya gelmeler, gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına vesile olacaktır” dedi.

Vali Yavuz, bundan sonra da belirli aralıklarla gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, tüm katılımcı gençlere teşekkür etti. Bu tür buluşmaların gençlerin gelişimine ve toplumsal katkılarına katkı sağlamak amacıyla sürdürüleceği ifade edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.