blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Kasım, 2025 12:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Ahşap Ev Tamamen Yandı: 2 Yaralı

Karabük’ün Yenice ilçesinde çıkan yangında ahşap bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yangın sabah saat 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Çamlı köyünde meydana geldi. Sinan, Volkan ve Halil Köroğlu’na ait ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangın fark eden hane sahipleri kendilerini son anda dışarı atarken kısa sürede büyüyen alevler ahşap evi tamamen sardı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yenice Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yangın çevredeki yapılara sıçramadan söndürüldü.
Yangında ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın sırasında camdan atlamaya çalışan Halil Köroğlu ve sırtında yanık oluşan Sinan Köroğlu yaralandı.
İlk müdahalelerinin ardından yaralıların sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Yenice'de 2 katlı ahşap evde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çamlı köyünde Sabri Köroğlu’na ait 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen alevler evin tamamını sardı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangını fark edip son anda kendilerini evden dışarıya atan Sinan, Volkan, Halil ve Emirhan Köroğlu ile Muhammed Delibasan dumandan etkilendi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralılardan Emirhan Köroğlu’nun vücudunda yanıklar oluştuğu öğrenildi.
Yangın sonucu ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin