Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 14:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ağustos’ta 278 konut satıldı

Karabük’te, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ağustos ayında 278 konut satıldı.
Türkiye genelinde konut satışları Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 azalarak 122 bin 91 oldu. Türkiye’de en çok konut 17 bin 408 konut satışı ile İstanbul’da olurken, İstanbul’u; 11 bin 7 konut satışı ile Ankara, 6 bin 504 konut satışı ile İzmir takip etti. Karabük’te, Ağustos ayında 234’ı ikinci el satış olmak üzere 278 konut satışı gerçekleştirildi. Zonguldak’ta ise Ağustos ayında 366’sı ikinci el satış olmak üzere 601 konut satıldı. Bartın’da Ağustos ayında 158’si ikinci el satış olmak üzere 210 konut satıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin