Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te Ağustos ayında 278 konut satıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre, Karabük’te 2024 yılı Ağustos ayında toplam 278 konut satışı gerçekleşti. TÜİK verilerine göre, bu satışların 234’ü ikinci el konutlardan oluştu.
Türkiye genelinde ise Ağustos ayında toplam 134 bin 155 konut satıldı. Karabük’teki satışlar, ülke genelindeki konut satışlarına kıyasla mütevazı bir paya sahip olsa da, bölgedeki gayrimenkul piyasasının hareketliliğini göstermeye devam ediyor.


Karabük’te Ağustos ayında 278 konut satıldı
AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı
AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.
Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

