blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 15:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Adliye Personelinin Öldüğü Kazada Sürücü Tutuklandı

Karabük'te 53 gün önce karıştığı trafik kazasında adliye personeli Aydın Takıcak'ın ölümüne sebep olan sürücü Ufuk B.(33) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük-Yenice karayolu Kahyalar köyü mevkiinde 5 Aralık 2024 tarihinde meydana gelen kazada Karabük istikametine seyir halinde olan Ufuk B. (33) idaresindeki 34 KBV 884 plakalı Fiat marka otomobil, yola çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince karşı istikametten gelen Aydın Takıcak (38) idaresindeki 78 AAN 749 plakalı Toyota marka araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Aydın Takıcak (37) ile yanında bulunan Akın Ç. (40) ve Alaattin D. (42) ile diğer otomobil sürücüsü Ufuk B. (33) yaralandı. Kaza sonra otomobilde sıkışan Aydın Takıcak ve Akın Ç. itfaiye ve AFAD ekiplerinin uzun çabaları sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılmıştı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Takıcak, 53 günlük yaşam mücadelesini iki gün önce kaybetti. Adliye personeli olan Takıcak dün kılınan cenaze namazının ardından Yenice ilçesinde toprağa verildi. Takıcak'ın hayatını kaybetmesinin ardından sürücü Ufuk B. yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çocuk başkanın ilk talimatı karne gününde yerine getirildi

23 Nisan kutlamalarında bir günlük Amasra Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan öğrencinin birinci talimatı karne gününde yerine getirildi. Küçük belediye başkanı ve arkadaşlarına, karne gününde çizgi sinema izlettirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’ın koltuğuna bir günlüğüne oturan Masal Şenyerli, makamda verdiği birinci talimat ise kendisi, arkadaşları ve tüm çocuklar için sinema kurulup, buz evresi isimli çizgi sinemanın izlettirilmesini istedi. Bu talep karşısında şaşıran belediye çalışanları ise çabucak hazırlıklara başladı. Masal Şenyerli ve arkadaşlarının karne aldığı günün akşamına gerekli hazırlıklar yapılırken, ilçedeki Barış Akarsu Parkımda bulunan meydanda sinema kuruldu. Buz Bölümü isimli çizgi sinema izlettirilen çocuklara sinema öncesinde ise pamuk şeker, pat mısır üzere sevdikleri yiyecek ve içecekler ikram edildi.
Çocuklar, aktiflik nedeniyle Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve çalışanlarına teşekkür ederken, Lider Çakır ise aktiflik ile hem 23 Nisan’da verdikleri kelamı tuttuklarını hem de ilçedeki tüm öğrenciler için karne armağanı vermek istediklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin