Reklam
Reklam
888
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2025 11:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 8 milyon TL’lik dolandırıcılık olayında 10 kişi tutuklandı

Karabük merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda sosyal medya üzerinden yatırım vaadiyle 8 milyon TL’lik vurgun yapan 12 şüpheliden 10’u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformları üzerinden yatırım yaparak kar etme vaadiyle ve kapora alma yöntemiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Şüphelilerin 17 ilde 34 kişiyi yaklaşık 8 milyon lira dolandırdığı ve elde ettikleri parayı kripto varlıklar üzerinden kaybetmeye çalıştıkları belirlendi. Bu çerçevede Karabük merkezli Adana, Mersin, Ankara, İstanbul ve Giresun’da belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından Karabük Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden 10’u tutuklandı, 2’si savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, operasyonu koordine eden Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına ve operasyonu gerçekleştiren İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Vali Yavuz, vatandaşların huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, “Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan yatırım vaadi gibi dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunmalı ve itibar edilmemelidir. Karabük’ün huzuru ve güvenliği için bundan sonra da suç ve suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

AW417126 01
Bizi sosyal medyadan takip edin
sampiyonluk kutlamasi hastanede bitti BhKai6xh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Şampiyonluk kutlaması hastanede bitti

Bartın’da şampiyonluk kutlamasına katılan bir kadın taraftar, yaklaşık 2 metre yükseklikteki istinat duvarından düştü. Yaralanan kadın, ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bartın Cumhuriyet Meydanı’nde toplanan taraftarların şampiyonluk sevinci esnasında bir kadın taraftar, Atatürk büstü arkasındaki yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düştü. Yaralanan kadının yardımına ise alanda güvenlik tedbiri alan polis ekipleri yetişti. Polisler, telsiz anonsu ile kutlama alanına ambulans ve itfaiye ekiplerini istedi. Alana gelen sağlık ve eitfaiye ekipleri güçlükle yaralı kadının bulunduğu alana geçebildi. Büstün arkasındaki telle çevrili bölgeye düşen yaralı kadın, ekiplerin yardımı ile sedyeye konularak bölgeden çıkarıldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından taşınan sedye, taraftarların arasından güçlükle ambulansa getirilebildi.

Kadın taraftarın ayağından yaralandığı öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin