Reklam
Reklam
676bce1b78a01
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Aralık, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 73 Öğretmen Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen eTwinning Projeleri’nde başarılı olan öğretmen ve okullara Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen törende, il genelinde toplam 73 öğretmen eTwinning Belgesi almaya hak kazandı. Safranbolu ilçesinden ise 37 öğretmen, hazırladıkları projelerle bu başarıya katkı sağladı.

Törende konuşma yapan yetkililer, öğretmenlerin dijital eğitim alanındaki katkılarına ve öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden projelere dikkat çekti. Ayrıca, eTwinning Projeleri’nin, Avrupa’daki eğitim toplulukları ile iş birliği içinde yürütülmesinin önemine değinildi.

Eğitimde yenilikçi uygulamaları destekleyen eTwinning Projeleri’nin, öğretmenlerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtilirken, bu tür çalışmaları teşvik etmek için ödül törenlerinin düzenlenmeye devam edeceğini ifade edildi. Törende ödül alan öğretmenler, projelerinin eğitimde fark yarattığını ve bu başarının kendilerini motive ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin