Karabük'te 73 Öğretmen Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi - Karabük Haber Postası
676bce1b78a01
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Aralık, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 73 Öğretmen Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen eTwinning Projeleri’nde başarılı olan öğretmen ve okullara Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen törende, il genelinde toplam 73 öğretmen eTwinning Belgesi almaya hak kazandı. Safranbolu ilçesinden ise 37 öğretmen, hazırladıkları projelerle bu başarıya katkı sağladı.

Törende konuşma yapan yetkililer, öğretmenlerin dijital eğitim alanındaki katkılarına ve öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden projelere dikkat çekti. Ayrıca, eTwinning Projeleri’nin, Avrupa’daki eğitim toplulukları ile iş birliği içinde yürütülmesinin önemine değinildi.

Eğitimde yenilikçi uygulamaları destekleyen eTwinning Projeleri’nin, öğretmenlerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtilirken, bu tür çalışmaları teşvik etmek için ödül törenlerinin düzenlenmeye devam edeceğini ifade edildi. Törende ödül alan öğretmenler, projelerinin eğitimde fark yarattığını ve bu başarının kendilerini motive ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin