Reklam
Reklam
676bce1b78a01
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Aralık, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 73 Öğretmen Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen eTwinning Projeleri’nde başarılı olan öğretmen ve okullara Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen törende, il genelinde toplam 73 öğretmen eTwinning Belgesi almaya hak kazandı. Safranbolu ilçesinden ise 37 öğretmen, hazırladıkları projelerle bu başarıya katkı sağladı.

Törende konuşma yapan yetkililer, öğretmenlerin dijital eğitim alanındaki katkılarına ve öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden projelere dikkat çekti. Ayrıca, eTwinning Projeleri’nin, Avrupa’daki eğitim toplulukları ile iş birliği içinde yürütülmesinin önemine değinildi.

Eğitimde yenilikçi uygulamaları destekleyen eTwinning Projeleri’nin, öğretmenlerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtilirken, bu tür çalışmaları teşvik etmek için ödül törenlerinin düzenlenmeye devam edeceğini ifade edildi. Törende ödül alan öğretmenler, projelerinin eğitimde fark yarattığını ve bu başarının kendilerini motive ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
eecf20bb f99d 40cb 9de1 83192e63953a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerden 5’i tutuklandı

Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavga ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi darbedildi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili yürütülen çalışmada toplam 12 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden 10’u gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 1’i savcılıkça serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 5 şüpheli tutuklanırken, diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin