Karabük’te 38 Bin Öğrenci Karne Aldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Haziran, 2014 15:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 38 Bin Öğrenci Karne Aldı

2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla Karabük’te 38 bin öğrenci karnelerini aldı.  Kurtuluş İlkokulunda düzenlenen karne törenine Vali Orhan Alimoğlu ile beraber Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ve Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

İlk olarak 4. sınıf öğrencilerin karnelerini veren Vali Orhan Alimoğlu burada yaptığı konuşmasında “ İnsana ömür boyu ekmek ve su lazım olduğu gibi bilgide lazım. Bildiğiniz gibi insan her gün yiyip içmezse yaşayamaz, her gün öğrenmezse de yaşayamıyor. Hergün, her an zaten insanların gözü ve kulağından bilgi gidiyor insan bunu kontrol edemezse, kendisi seçemezse beynine ve zihnine yanlış bilgiler dolarsa daha sonra bunun sıkıntısını çekiyor. Yanlışlar insanı daima huzursuz ediyor, doğru bilgiler insanı mutlu yapıyor. Sizlere tavsiyem tatilde ve hatta ömür boyu hergün faydalı bilgi kazanmaya devam edin. Faydalı bilgi kazanmanın iki tane yolu vardır. Birincisi güzel şeyler bilenleri iyi dinlemek, anne-babamız ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere doğru bilgisi olanları iyi dinlemek lazım. İkincisi ise yine güzel ve doğru yazanları okumaya devam etmemiz lazım ki sağlam bilgimiz olduğu zaman güzel bir hayatımız olur. Buda çok zor bir şey değil, günde yaşadığımız 24 saat her işi yapmamıza yeter. Planlamanızı doğru yaparsanız oyun oynamaya, televizyon izlemeye, arkadaşlarımızla gezmeye, anne-babamıza yardım etmeye de yeter ama hergün faydalı şeyler öğrenmediğimiz zaman bilin ki hayat ta zorluklarla karşılaşırız ve karşılaştığımız zorlukları çözemeyiz. Hepinizi tebrik ediyorum, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum ama şunu da unutmayın tatil demek işleri biraz değiştirmek demek tatilinizi iyi değerlendirin” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun konuşmasının ardından öğrencilerin karneleri dağıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin