Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 31 bin 80 makaron ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Karabük merkez ve Eflani ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 31 bin 80 makaron ile 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Cürümlerle Uğraş Şube Müdürlüğü grupları, vilayet genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız yürütüyor. Eflani ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda 26 bin 80 adedi dolu 5 bin adedi ise boş olmak üzere toplam 31 bin 80 makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan kuşkulu Ö.K., hakkında ‘Kaçakçılıkla Uğraş Kanunu’na Muhalefet’ hatasından isimli süreç yapıldı.

Öte yandan, gruplar merkez Namık Kemal Mahallesinde bir adreste yaptıkları aramada iki adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Kuşkulu A.Y. hakkında da SKM cürmünden süreç yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şehrimizde vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini ve sıhhatini bozacak her türlü kabahat ve cürüm oluşumlarına karşı çabamız kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin