Karabük’te 30 Ağustos kutlama programı belli oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2020 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 30 Ağustos kutlama programı belli oldu

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin temel taşlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yılı .yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bu sene sade bir törenle kutlanacak olan bayram nedeniyle kentte sadece, çelenk koyma töreni ve şehitlik ziyareti yapılacak.

Törenlerde, Kamu kurum ve kuruluşlarından, şehit ve gazi derneklerinden birer temsilcinin katılımıyla maske kullanımı ve mesafe kuralına riayet edilmesi suretiyle asgari düzeyde katılım sağlanacağı açıklandı.

Karabük  Valiliği tarafından hazırlanan  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlama programı şöyle:

TARİH: 30.08.2020 Pazar

YER: Kent Meydanı Atatürk Anıtı

Saat: 10:00

Tören Programının arzı,

Vali ve Belediye Başkanı tarafından Çelenk Sunum Töreni

Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağın Göndere Çekilmesi

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

TARİH: 30.08.2020

YER: 5000 Evler Şehitlik Mezarlığı

SAAT : 10:30

Bizi sosyal medyadan takip edin
vavava
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Turizm Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Karabük İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, Vali Oktay Çağatay başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda, Karabük’ün turizm potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesi, sürdürülebilir turizm anlayışının güçlendirilmesi ve tanıtım faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Safranbolu Kaymakamı Hayrettin Baskın, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu Alan Başkanı Cemil Belder ile ilgili kamu kurumlarının yöneticileri, turizm sektörü temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Oktay Çağatay, Karabük’ün sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerin turizm açısından önemli bir potansiyel sunduğunu vurgulayarak, bu potansiyelin etkin tanıtım ve kurumlar arası iş birliğiyle daha ileri taşınmasının önemine dikkat çekti.

Toplantı, turizm alanında yürütülecek çalışmalarda kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin