Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 11:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 3 Köpeğin Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı

Karabük’te sokakta yürüdüğü sırada mandıradan çıkan 3 köpeğin saldırısına uğrayan kadın yaralandı.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Doğantepe Sokak’ta meydana geldi. Rukiye Çetin (52) yürüyerek evine döndüğü sırada mandıradan çıkıp gelen 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin ısırdığı ve düşürdüğü Çetin’i çevredeki bir vatandaş kurtardı.

Yaralanan Çetin, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağ bacağı kırılan ve yaralarına dikiş atılan Çetin tedaviye alındı.
Çetin,: "Yürüyüş yaparken 3 köpek bana saldırdı. Bacağımdan, belimden ısırdılar. Kollarımdan tutup sürüklediler beni. Orada bir ağabey kurtardı. O yetişmeseydi parçalayacaklardı beni’’ dedi.
Oğlunun haber vermesiyle eşine köpeklerin saldırdığını öğrenip hastaneye gelen Şenol Çetin ise, ’’Oturduğum mahalledeki mandıranın köpekleri saldırmış. Bacağında kırık var. Et parçaları koparmışlar. Ameliyat olacak’’
diye konuştu.

Çetin, mandıranın sahibi hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.

blank
Haber Merkezi tarafından
09 Nisan, 2025 13:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Emniyetin 180. Yılına Farkındalık Etkinliği

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli tören ve etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tanıtım standı açıldı.

Narkotik Köpeği Dora’ya Yoğun İlgi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Emniyet Müdürlüğü birimlerinin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nün kurduğu stantlarda özellikle Siber Suçlarla Mücadele, Kadın Destek Uygulaması (KADES), Narkotik Suçlarla Mücadele ve Olay Yeri İnceleme birimleri yer aldı. Uyuşturucuyla mücadelede görev alan Emniyetin can dostu narkotik köpeği Dora da Karabük halkının büyük ilgisini çekti.

Emniyet Birimlerinden Farkındalık Çalışmaları

Stantlarda vatandaşlara suçla mücadelede kullanılan teknolojik ekipmanlar tanıtılırken, çeşitli broşürler dağıtılarak farkındalık çalışmaları yapıldı. Narkotik standında uyuşturucu ile mücadelede bilinçlendirme çalışmaları öne çıkarken, KADES standında kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadınların acil durumlarda kullanabileceği mobil uygulama hakkında bilgiler verildi.

Etkinlikte hem Türk Polis Teşkilatı’nın 180 yıllık köklü geçmişi onurlandırıldı hem de vatandaşlara yönelik bilgilendirme yapıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.