Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2016 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 3 İş Adamı ve 1 Polis Tutuklandı

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 3 işadamı ve bir polis memuru tutuklanırken, 2 işadamı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor.

10 günlük süre zarfından Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından bizzat yönetilen operasyon kapsamında sözde sıkı yönetim komutanı Kurmay Albay Sedad Arıcan’ın da aralarında bulunduğu savcı, hakim, polis ve iş adamlarından oluşan 46 kişi tutuklanmış, 175’i polis 194 kişi hakkında işlem yapıldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince, gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen polis memuru Metin Yavuzyiğit ile Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Mehmet Körpen, Mustafa Duman ve Nuri Yavuz tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İş adamları M.K ve S.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Karabük İl Müdürlüğünde görevli 11 personelin ise görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin