Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2016 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 3 İş Adamı ve 1 Polis Tutuklandı

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 3 işadamı ve bir polis memuru tutuklanırken, 2 işadamı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor.

10 günlük süre zarfından Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından bizzat yönetilen operasyon kapsamında sözde sıkı yönetim komutanı Kurmay Albay Sedad Arıcan’ın da aralarında bulunduğu savcı, hakim, polis ve iş adamlarından oluşan 46 kişi tutuklanmış, 175’i polis 194 kişi hakkında işlem yapıldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince, gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen polis memuru Metin Yavuzyiğit ile Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Mehmet Körpen, Mustafa Duman ve Nuri Yavuz tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İş adamları M.K ve S.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Karabük İl Müdürlüğünde görevli 11 personelin ise görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin