Karabük'te 3 İş Adamı ve 1 Polis Tutuklandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2016 14:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 3 İş Adamı ve 1 Polis Tutuklandı

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 3 işadamı ve bir polis memuru tutuklanırken, 2 işadamı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15 Temmuz Cuma günü TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) başarısız olan darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in komutasında süren operasyonlar aralıksız devam ediyor.

10 günlük süre zarfından Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından bizzat yönetilen operasyon kapsamında sözde sıkı yönetim komutanı Kurmay Albay Sedad Arıcan’ın da aralarında bulunduğu savcı, hakim, polis ve iş adamlarından oluşan 46 kişi tutuklanmış, 175’i polis 194 kişi hakkında işlem yapıldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince, gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen polis memuru Metin Yavuzyiğit ile Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Mehmet Körpen, Mustafa Duman ve Nuri Yavuz tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İş adamları M.K ve S.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Karabük İl Müdürlüğünde görevli 11 personelin ise görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin