Reklam
Reklam
CCCCC 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2025 15:14 tarihinde yayınlandı
0

Karabük,  23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıldönümü ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarih olan 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de coşku içerisinde kutlandı.

TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen tören  Yenişehir’deki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yenişehir Atatürk Anıtındaki tören sona erdi.

KUTLAMALARA SATADYUMDA DEVAM EDİLDİ

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen etkinlikte Karabük Valisi Mustafa Yavuz, çocukların bayramını kutladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş günü anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Etkinlikte, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan dans ve ritim gösterileri izleyenlere görsel bir şölen sundu. Öğrencilerin performansları büyük beğeni toplarken, aileler ve katılımcılar sık sık alkışlarla destek verdi.
23 Nisan kutlamalarına yönelik düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kutlamalara, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri, il protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARABÜK’TE 23 NİSAN COŞKUSU KEMAL GÜNEŞ CADDESİ’NE TAŞINDI

Karabük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  kutlamaları kapsamında şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi, çocuklar için rengarenk bir etkinlik alanına dönüştü.

Cadde boyunca kurulan oyun grupları ve etkinlik stantları, çocuklara keyifli anlar yaşattı. Gün boyunca süren sahne gösterileri izleyenlerden büyük beğeni toplarken, çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlik alanında dağıtılan çeşitli ikramlar ise çocuklara bayramın tadını doyasıya yaşattı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda, Karabük’ün dört bir yanından gelen vatandaşlar bayramın coşkusunu birlikte paylaştı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, 23 Nisan’ı unutulmaz kıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
fe
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Yenice İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen programla coşku içerisinde kutlandı.

Yenice Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakamı Mert Çanga, Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiirler ve sportif gösteriler izleyicilerden tam not aldı.

Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Milli birlik ve beraberlik ruhunun güçlü şekilde hissedildiği etkinlikte, 19 Mayıs’ın anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı gün vesilesiyle, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin