Karabük’te polis gruplarının düzenlediği operasyonda 20 kilogram tütün ile 12 bin 300 adet makaron ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Kayabaşı Mahallesinde imalathane olarak kullanıldığı tespit edilen ikamete operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 adet tütün sarma makinası, 20 kilogram tütün, 33 paket bandrollü tütün, birer adet sigara paketleme makinesi ile komresör, 4 bin 600 adet boş makaron, 7 bin 700 adet dolu makaron ele geçirilirken, N.Y, R.T ve N.Y isimli şahıslar gözaltına alındı.
Şahıslar hakkında 5607 SKM cürmünden süreç yapıldığı öğrenildi.


Karabük’te 20 kilogram tütün ile 12 bin 300 adet makaron ele geçirildi
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

