Reklam
Reklam

Karabük’te 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, biri bebek 9 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük-Bartın Karayolu Eflani yol kavşağında meydana geldi. Eflani ilçesinden Karabük’e seyreden ve kavşağa kontrolsüz bir şekilde çıkan Seda Kaya (36) idaresindeki 55 AKM 967 plakalı Fiat marka otomobil ile Karabük’ten Bartın istikametine seyir halinde olan sürücü adayı Murat Ilgın’ın (29) idaresindeki 06 FZ 3763 Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 55 AKM 967 plakalı otomobilden fırlayan 3 yaşındaki Emir Muaz Titiz ile Sema Korkut (39), Seda Kaya ve Zekai Titiz ile karşı otomobilde bulunan sürücü Murat Ilgın (29), Edanur Ilgın (26), Tahir Şahin (52), Yasemin Şahin (48), Feray Şahin (24) ve 1 yaşındaki Zeynep Ilgın yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin yardıma koştuğu kazada olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Oğlunun başından ayrılmadı
Kazada, otomobilden fırlayarak ağır yaralanan 3 yaşındaki oğlu Emir Muaz Titiz’in başından ayrılmayan baba Zekai Titiz’in feryatları yürek dağladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı 3 yaşındaki Emir Muaz, daha sonra kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza sonrası durumları ağır olan Sema Korkut ve Zekai Titiz ile diğer yaralıların tedavisi Safranbolu Devlet Hastanesi ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.
Öte yandan kazada yaralanan Murat Ilgın’ın ise askeri personel olduğu ve yeni atandığı Bartın’a ailesi ile birlikte gittiği öğrenildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi

Okul sporlari minik kizlar hentbol il birinciligi sona erdi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 11:33 tarihinde yayınlandı
0 0

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.

İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.

Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin