Karabük’te 194 Köy Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ocak, 2016 15:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 194 Köy Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı

Karabük’te kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 216 köy yolundan 194’ü yeniden ulaşıma açıldı.
Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, kar mücadelesinde kapalı olan 216 köyden 194’nün yeniden ulaşıma açıldığı ve halen 22 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.
Açıklamada, 19 iş makinesi ile kapanan köy yollarının ulaşıma yeniden açılması için çalışmaların yapıldığı belirtilerek, halen ilçelerden Eflani’de 11, Ovacık’ta 1, Safranbolu’da 7 ve Yenice’de 3 köyden oluşan 199 kilometre yolun ulaşıma kapalı olduğu kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
a milli futbol takiminin dunya kupasina katilmaya hak kazanmasi trabzonda coskuyla kutlandi DUmvcuQ5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

A Milli Futbol Takımı’nın, Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı

A Milli Futbol Takımı’nın, deplasmanda Kosova karşısında aldığı 1-0’lık galibiyet ile 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı.

2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Türkiye Milli Futbol Takımı, deplasmanda Kosova’yı 1-0 mağlup etti. Milliler, 24 yıl aranın ardından Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanırken, karşılaşma tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, A Milli Takım’ın Dünya Kupası yolundaki heyecanına ortak olmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Türkiye-Kosova karşılaşması, kentin merkezi konumundaki Meydan bölgesine kurulan dev ekrandan canlı olarak yayımlandı.

Karşılaşmayı dev ekrandan takip eden Trabzonlular, ay-yıldızlıların 1-0’lık galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Vatandaşlar, horon ve kolbastı oynayarak tezahüratlar eşliğinde galibiyeti kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin