Reklam
Reklam
karabukte 182 koy yolu ulasima kapandi 8wwXJtcP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 182 köy yolu ulaşıma kapandı

Karabük’te iki gündür etkili olan ve sabaha karşı etkisini iyice arttıran kar yağışı sonrası Karabük ve ilçelerinde 182 köy yolu ulaşıma kapandı.

Gece boyunca etkili olan ve yer yer kar yüksekliğinin 60 santim ulaştığı Karabük merkezde 17, Eflani ilçesinde 54, Eskipazar ilçesinde 35, Ovacık ilçesinde 18, Safranbolu ilçesinde 34 ve Yenice İlçesinde ise 24 köy yolu olmak üzere toplam 182 köy yolu ulaşıma kapandı.

Karabük İl Özel İdareye bağlı 11 greyder, bir kar bıçaklı kamyon ile kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekipler dün geceden buyana aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Eflani ilçesinde etkili olan kent merkezinde 60 santim bulan kar yağışı bir taraftan hayatı olumsuz etkilerken, karın tadını ise çıkaranlar oldu. Bir aracın arkasına bağladığı halat yardımı ile kayak yapan bir çocuk ise karın keyfini doyasıya yaşadığı o anlar cep telefonuna yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin