Karabük'te 11 Yaşındaki Çocuğa Otomobil Çarptı - Karabük Haber Postası
66ea7c86d1c9f jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 10:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 11 Yaşındaki Çocuğa Otomobil Çarptı

Karabük’te yolun karşısına geçmek isteyen 11 yaşındaki çocuk otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Karabük-Kastamonu kara yolu 100. Yıl Mahallesi mevkisinde yaşanan olayda 11 yaşındaki Ç.Ö. yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada İ.Y. idaresindeki 78 ABY 302 plakalı Honda marka otomobil Ç.Ö.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan çocuğa ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğa yaptıkları müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı. Ç.Ö.’nün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken otomobil sürücüsü İ.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olaydan sonra kaza yerinde delil topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
levj
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Fatih Caddesi’nde tek yön işareti ters çevrildi

Karabük’te Fatih Caddesi’nde bulunan tek yön trafik levhasının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ters çevrildiği bildirildi.

Polis Evi yönünden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametine doğru tek yön olarak belirlenen güzergahta, levhanın yönünün değiştirilmesi nedeniyle bazı sürücülerin yolu yanlışlıkla ters yönde kullandığı öğrenildi. Bu durumun, trafik kameraları tarafından tespit edilerek sürücülere cezai işlem uygulanmasına yol açtığı ifade edildi.

Öte yandan, söz konusu yön levhalarının birkaç gündür bu şekilde bulunduğu ve henüz düzeltilmediği gözlemlendi. Durumun sürücüler açısından kafa karışıklığına neden olduğu belirtiliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin