Reklam
Reklam
karabukte 100 milyon tllik yatirim calismalarina baslandi y8BKevhB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 100 milyon TL’lik yatırım çalışmalarına başlandı

Karabük Belediyesi’nin öncülüğünde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Enerjisa iş birliğiyle etraf düzenlemesini içeren 100 milyon TL’lik yatırımın çalışmaları başladı.

Proje çerçevesinde 1.8 kilometre uzunluğunda refüj düzenlemesi yapılarak kaldırımlar büsbütün yenilenip çağdaş aydınlatma direkleri yerleştirilecek. Ayrıyeten peyzaj çalışmaları ve binaların dış cephe düzenlemeleriyle bölge, çağdaş ve estetik bir görünüme kavuşturulacak. Yenileme çalışmalarıyla Karabük halkına daha inançlı, estetik ve konforlu bir ulaşım güzergâhı sunulması hedefleniyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin değerine dikkat çekerek yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı: “Bu güzergâh, Karabük’ün en ağır ve değerli ulaşım noktalarından biri. Başlattığımız bu proje ile bölgeyi çağdaş, inançlı ve estetik bir hale getireceğiz. Karayolları ve Enerjisa ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, yalnızca bugünü değil, Karabük’ün geleceğini de inşa etmeye yönelik bir adım. Daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin