Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 10 gündür kayıp olan 77 yaşındaki şahıs, çay kenarında ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Safranbolu ilçesine bağlı Tayyip köyü Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Yaşar Dursun, 10 gün önce eşi Hanife Dursun’a Bartın ili sınırındaki bir köyden “eşek satın almaya gideceğini” söyleyerek evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alınamayan Yaşar Dursun’u arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, NAK Arama Kurtarma ekiplerinin yer aldığı 54 personel, 12 araç, 2 dron ve 2 iz takip köpeği ile devam eden aramalarda Dursun’un aldığı eşek ölü bulundu. Eşeğin bulunduğu Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kayabaşı köyü ile Tayyip köyü arasındaki ormanlık alanda arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalarda yaşlı adamın cansız bedeni Tayyip köyü mevkisinde Ova Çayı kenarında bulundu. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Dursun’un cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.


125
Karabük’te 10 gündür kayıp olan yaşlı adam çay kenarında ölü bulundu
251
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

