Karabük Postası tarafından
24 Ocak, 2023 09:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

 Karabük’te 10 Bin Öğrenciye Yemek Verilecek

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in öğrencilere sıcak yemek dağıtımı ile ilgili talimatlarıyla Karabük'te 10 bin 426 öğrenciye öğle yemeği verilecek. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk dönem 3 bin öğrenciye sıcak yemek verdiklerini söyledi. İkinci dönemde bu sayının 10 bin 426'ya çıkarılacağını ifade eden Akbaş, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şu anda ara tatilde 15 gün inşallah dinlenecekler. 6 Şubat itibarıyla eğitim öğretim faaliyetlerine tekrar başlayacağız. Hem akademik başarı hem sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerimiz hem de ödevlerimizle ilgili ikinci dönem kaldığımız yerden iyi bir planlamayla devam edeceğiz. 6 Şubat itibarıyla okullarımızda yemek hizmetine devam edeceğiz. Birinci dönemde 3 bin öğrencimize yemek veriyorduk, 6 Şubat itibarıyla Bakanımız Mahmut Özer'in talimatlarıyla ilimiz genelinde anaokullarında, ana sınıflarında, pansiyonlu okullarımızda, taşımalı gelen öğrencilerimizin okullarında da tüm öğrencilerimize yemek vermeyi planlıyoruz. İlk dönem 3 bin öğrencimize yemek vermiştik, ikinci dönem itibarıyla da 10 bin 426 öğrencimize inşallah sıcak öğle yemeği vermeyi planlıyoruz. Yavrularımızın okullarda daha rahat bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmesini istiyoruz. Önümüzdeki yıl da bu sayımızı 15 bin öğrenciye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. (Halil Kızılyer)

blank
Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Özçelik-İş Sendikası ve KARDEMİR A.Ş. 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İmzalayacak

Özçelik-İş Sendikası, KARDEMİR A.Ş. ile 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni imzalamak için tören düzenleyecek. Törende, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin de yer alacağı bildirildi.

Sözleşme, 9 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 15.00’te, KARDEMİR Genel Müdürlük Binası Toplantı Salonu’nda imzalanacak. İmza töreninin ardından, Değirmenci ve beraberindeki Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karabük Şube Yöneticileri basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi süreci ve KARDEMİR çalışanlarına sağlanan kazanımlar hakkında bilgi verilecek.

Basın toplantısı, aynı gün saat 18.00’de Yenişehir Kulübü, KARDEMİR Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Özçelik-İş Sendikası, tüm basın mensuplarını bu önemli etkinliğe davet etti. İmzalanacak sözleşmenin, bölge ve ülke genelinde sendikal faaliyetler açısından büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.