Karabükspor’un yeni transferi Traore iddialı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2017 08:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’un yeni transferi Traore iddialı 

Karabüksporlu Hamidou Traore: “Sıkı bir antrenman geçiriyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Burada kupalar kaldırmak istiyoruz”

Yeni sezonun ilk etabı için Bolu’da kamp yapan Kardemir Karabükspor‘un yeni transferi Hamidou Traore, sıkı bir antrenmandan geçtiklerini ve bunun karşılığını ligde alacaklarını söyledi.
Sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor kuvvet ve ağırlık yüklemesi yapıyor. Ağır tempoda süren idmanlarda futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Kırmızı-mavili ekibin Malili yeni transferi Hamidou Traore, takıma kısa sürede adapte olduğunu ve aile ortamı içinde olduklarını söyledi.
Takım arkadaşları ile anlaştığını ve kendisine yardımcı olduklarını da kaydeden genç oyuncu, “Burada sıkı bir antrenman geçiriyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray’a karşı kupa maçına çıkmıştım. Dolayısıyla ligin seviyesini orada gördüm. Takıma ciddi anlamda katkı sağlamak için buradayım. Her takım ve her oyuncu bir hedef ve ödül için burada. Bizde burada kupalar için varız ve hedefimiz kupalar kaldırmak. Taraftarlarda bizim bir ailemiz ve onların bize güvenlerini istiyoruz. Gönülleri rahat olsun elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Kırmızı-mavili ekip 14 Temmuz’a kadar Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
qn
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevlerde kademeli trafik düzenlemesi

Karabük’te Halim Deresi’nde yürütülen ıslah çalışmaları kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi’nde bazı yollar araç trafiğine kademeli olarak kapatıldı. Uygulamanın, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafikte aksaklıkların önüne geçmek amacıyla hayata geçirildiği bildirildi.

Karabük İl Trafik Komisyonu’nun 15 Nisan 2026 tarih ve 2026/13 sayılı kararı doğrultusunda; Tevfik Fikret Caddesi’nin, Aydınlıkevler Mahallesi 504. Cadde Kavşağı (Komagene önü) ile Yeşilyurt Caddesi Kavşağı (Anadolu Camii önü) arasında kalan bölümü, çalışmalar tamamlanıncaya kadar işaretlemeler yapılarak kademeli şekilde araç trafiğine kapatıldı.

Yetkililer, çalışmaların dört farklı etap halinde yürütüleceğini ve bu süreçte tüm güzergahların aynı anda kapatılmayacağını belirtti. Trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı ifade edilirken, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaret ile işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin