Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2017 08:25 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’un yeni transferi Traore iddialı 

Karabüksporlu Hamidou Traore: “Sıkı bir antrenman geçiriyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Burada kupalar kaldırmak istiyoruz”

Yeni sezonun ilk etabı için Bolu’da kamp yapan Kardemir Karabükspor‘un yeni transferi Hamidou Traore, sıkı bir antrenmandan geçtiklerini ve bunun karşılığını ligde alacaklarını söyledi.
Sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor kuvvet ve ağırlık yüklemesi yapıyor. Ağır tempoda süren idmanlarda futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Kırmızı-mavili ekibin Malili yeni transferi Hamidou Traore, takıma kısa sürede adapte olduğunu ve aile ortamı içinde olduklarını söyledi.
Takım arkadaşları ile anlaştığını ve kendisine yardımcı olduklarını da kaydeden genç oyuncu, “Burada sıkı bir antrenman geçiriyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray’a karşı kupa maçına çıkmıştım. Dolayısıyla ligin seviyesini orada gördüm. Takıma ciddi anlamda katkı sağlamak için buradayım. Her takım ve her oyuncu bir hedef ve ödül için burada. Bizde burada kupalar için varız ve hedefimiz kupalar kaldırmak. Taraftarlarda bizim bir ailemiz ve onların bize güvenlerini istiyoruz. Gönülleri rahat olsun elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Kırmızı-mavili ekip 14 Temmuz’a kadar Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin