Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’da Vartaş Elazığspor Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz:  “İkinci Takım Olma Yolunda İnanılmaz Bir Mücadele Veriyoruz”

PTT 1. Lig’de ikincilik mücadelesi veren Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında play-off hesapları yapan Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Isaac katılmazken, Kokolavic ile Ergün Teber takımdan ayrı çalıştı.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, oldukça zor bir ligde oynadıklarını kaydederek, Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Adanaspor’u tebrik etti.
Süper Lig’e çıkacak olan ikinci takım olma yolunda inanılmaz bir mücadele verdiklerini kaydeden İldiz, “Doğal olarak rakiplerimiz de aynı mücadeleyi veriyor. Kolay bir lig değil. Her hafta gerçekten takımlar farklı neticeler alabiliyor. Geçen hafta son derece zorlu bir deplasmanı kayıpsız kapatmayı başarabildik. Sahamızdaki müsabakaya az da olsa 1 puanlık avantajla giriyoruz. Önümüzde 3 müsabaka var ve bunların hepsinin kendine göre özellikleri var. Oynayacağımız en zorlu maçlardan biri Elazığ maçı. Elazığ takımı sezon başında iyi bir kadro yaptı. Çok sıkıntılara rağmen bugünlere kadar geldiler. İyi ve dirençli bir kadroya sahipler. Bizim bu saatten sonra koşullar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir müsabaka. İyi takımlarla iyi mücadele ediyoruz. Rakibi çok ciddiye alarak zorlu bir müsabakadan kazanarak çıkmamız lazım. Tahkim Kurulu’nun kararına göre bu maçı seyircisiz oynayıp oynayamayacağımız belli olacak. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ama bunların hiçbirini mazeret gösteremeyiz” dedi.
İldiz’in İstanbul’dan gelen kızı Simay Yıldız da idmanı izleyerek babasına Elazığspor maçı için başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin