Kardemir Karabükspor İdari Menajeri Tarık Yurttaş: “Hocamızın oyun anlayışına uygun transfer çalışmalarını titizlikle yapıyoruz. Önceliğimiz kiralık oyuncular”
Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un İdari Menajeri Tarık Yurttaş, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.
Yurttaş, yaptığı açıklamasında transfer çalışmalarına teknik direktör Tolunay Kafkas’ın verdiği rapor doğrultusunda sezon içerisinde izledikleri ve takip ettikleri oyuncuları titizlikle en kısa zamanda doğru şekilde bitirmek için çalışma yaptıklarını belirterek, “Doğru futbolcuları kulübe uygun, hocamızın oynatmayı çalışacağı oyun anlayışına uygun transfer çalışmalarını yapmaya çalışıyoruz. İki futbolcumuzla ön protokolü yaptık. Bundan sonraki transferler noktasında gerekli açıklamalar yapılacaktır. Herkes şunu bilmeli; biz önümüzdeki sezon hedeflediğimiz Karabükspor’un artık bu ligde kalıcı olması ve her dönem küme düşmeye oynamaktan ziyade kalıcı bir kulüp yapısı oluşturma hedefindeyiz. Bunu gerçekleştirmek için kurumsal yapı olarak geçen seneden başlayan çok ciddi çalışmalar var. Bunun semeresini takım olarak sahada aldığımız başarılarla geçen yıl gösterdik. Önemli olan bunun bu senede kalması değil, önümüzdeki sezonlarda da en iyi şekilde devam ettirmek. Herkes kendine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Geçen sezon ki başarının altında herkes kendine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya, birbirine destek olarak yapmasından kaynaklandı. Uyum içerisinde bir ekip çalışması oldu. Taşlar artık yerine oturdu ve başarıda birlikte geldi” dedi.
Transfer noktasında her türlü çalışmayı yaptıklarını da analtan Tarık Yurttaş, “Şehrimize, kulübümüze uygun ve bunu da geçen dönemde sahadaki performansları ile göstermiş olan kiralık futbolcular üzerinde çalışmalarımız var. Önceliğimiz onlar ve o noktada çalışma yapıyoruz. Bunlarla ilgili uzunca bir yol alındı. Buradan giden kiralık oyuncular tekrar bizle oynamak istemeleri bizim en büyük referansımız. Transfer çalışmalarını en iyi şekilde bitirme noktasında yapılıyor. Dolayısıyla Avrupa’ya gitme görevi bize verilirse, sadece kentimizi değil ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret edeceğiz. Kamp çalışmalarımız Temmuz ayının başında başlayacak. Özel maçlar ve nerede kamp yapacağımız konusunda Avrupa süreci olduğundan bir iki güne kadar gerekli açıklamaları yapacağız” ifadesinde bulundu.
Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı
Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.