Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 09:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabükspor’da Şanlıurfaspor Hazırlıkları Sürüyor 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: “Ben Değil Biz Olalım Bu Zorluğu Birlikte Atlatalım” PTT 1. Lig’de ilk iki zorlayan Kardemir Karabükspor, zorlu Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Çamlık sahasında Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu taktiksel çalışma yaptı. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, final maçlarının her zaman zor olduğunu ve kalan bütün maçlarımızı kazanmak istediklerini söyledi. “BEN DEĞİL BİZ OLALIM” İldiz, geçen hafta iyi mücadele ettiklerini ama futbolun bazen cilvesi olduğunu ifade ederek, “Topu üç direğin arasına sokacaksınız. İyi kötü çok şeyler yaşadık. Bu takıma emek veren herkese destek olunması lazım. Kulüp başkanımız ve yöneticiler dahil herkes özveri ile mücadele ediyor. Futbol üç neticeli bir oyun. Bu dönem içerisinde ben değil ‘biz’ olmalıyız. Biz olalım ve birlikte olup bu ekibe destek olup, önümüzdeki sezon Süper Lig'de olalım. Herkes gelinen noktanın farkında değil. İstediğiniz veya istemediğiniz sonuçlar olabiliyor. Bu dönem içinde ben değil biz olalım ve bu kulübe herkes destek olsun. Gereksiz spekülasyonların dışında kalarak bu takım hedeflerini yakalayacaktır” dedi. İldiz, takımda Isaac’ın hafif sakatlığının bulunduğu ve şu an durumunun iyi olduğunu ama cezalı oyuncularının bulunduğunu da belirtti. “ÖMRÜMDE İLK DEFA TRİBÜNE GÖNDERİLDİM” Multigroup Alanyaspor maçında hakem Bülent Yıldırım tarafından tribüne gönderilmesinin ardından TFF profesyonel disiplin kuruluna sevk edilmesi yönünde bir soruya ise İldiz, “Türk futbol kamuoyu da gülüyordur. Ömrümde ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Futbol ve hakem camiası benim davranışımı bilir. Sevgili Bülent yanlış anladı galiba, çizgiyi biraz ihlal etmiş olabilirim” dedi. 100. GALİBİYET Şanlıurfaspor’u mağlup etmeleri durumunda teknik direktörlük kariyerinde 100. galibiyetine ulaşacağı yönünde yönetilen bir soruya ise tecrübeli teknik adam İldiz, “Sayısal istatistiklerle fazla ilgilenmiyorum ama inşallah Karabükspor’u el birliği ile Süper Lig'e yükseltiriz. Burası bir kurum takımı. Çok sempatik bir yeri var. Bunları daha önce başardık ve bu senede başarırız. Tek amacımız takımı bir üst lige çıkarmaktır. Sadece tek isteğimiz bu son dönemde kulübe destek verilsin” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin