Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 09:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’da Şanlıurfaspor Hazırlıkları Sürüyor 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: “Ben Değil Biz Olalım Bu Zorluğu Birlikte Atlatalım”

PTT 1. Lig’de ilk iki zorlayan Kardemir Karabükspor, zorlu Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Çamlık sahasında Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu taktiksel çalışma yaptı.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, final maçlarının her zaman zor olduğunu ve kalan bütün maçlarımızı kazanmak istediklerini söyledi.
“BEN DEĞİL BİZ OLALIM”
İldiz, geçen hafta iyi mücadele ettiklerini ama futbolun bazen cilvesi olduğunu ifade ederek, “Topu üç direğin arasına sokacaksınız. İyi kötü çok şeyler yaşadık. Bu takıma emek veren herkese destek olunması lazım. Kulüp başkanımız ve yöneticiler dahil herkes özveri ile mücadele ediyor. Futbol üç neticeli bir oyun. Bu dönem içerisinde ben değil ‘biz’ olmalıyız. Biz olalım ve birlikte olup bu ekibe destek olup, önümüzdeki sezon Süper Lig’de olalım. Herkes gelinen noktanın farkında değil. İstediğiniz veya istemediğiniz sonuçlar olabiliyor. Bu dönem içinde ben değil biz olalım ve bu kulübe herkes destek olsun. Gereksiz spekülasyonların dışında kalarak bu takım hedeflerini yakalayacaktır” dedi.
İldiz, takımda Isaac’ın hafif sakatlığının bulunduğu ve şu an durumunun iyi olduğunu ama cezalı oyuncularının bulunduğunu da belirtti.
“ÖMRÜMDE İLK DEFA TRİBÜNE GÖNDERİLDİM”
Multigroup Alanyaspor maçında hakem Bülent Yıldırım tarafından tribüne gönderilmesinin ardından TFF profesyonel disiplin kuruluna sevk edilmesi yönünde bir soruya ise İldiz, “Türk futbol kamuoyu da gülüyordur. Ömrümde ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Futbol ve hakem camiası benim davranışımı bilir. Sevgili Bülent yanlış anladı galiba, çizgiyi biraz ihlal etmiş olabilirim” dedi.
100. GALİBİYET
Şanlıurfaspor’u mağlup etmeleri durumunda teknik direktörlük kariyerinde 100. galibiyetine ulaşacağı yönünde yönetilen bir soruya ise tecrübeli teknik adam İldiz, “Sayısal istatistiklerle fazla ilgilenmiyorum ama inşallah Karabükspor’u el birliği ile Süper Lig’e yükseltiriz. Burası bir kurum takımı. Çok sempatik bir yeri var. Bunları daha önce başardık ve bu senede başarırız. Tek amacımız takımı bir üst lige çıkarmaktır. Sadece tek isteğimiz bu son dönemde kulübe destek verilsin” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin