Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 11:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabükspor’da Kamp Çalışmaları Sürüyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut:  "3 oyuncu daha transfer etme çalışmamız var. Transferler zor geçiyor" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 2. etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hikmet Ferudun Tankut, 3 oyuncu daha transfer etmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda'nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen 2. etap kampında sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda salonda kuvvet çalışması gerçekleştiren takım, akşam antrenmanında ise pas ve şut çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı takip eden Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 14 günlük kamp sürecinin yarısını geçirdiklerini ifade ederek, “2 tane hazırlık maçı yapıldı. Cumartesi günü Hollanda Ligi'nde 4. sıradaki takımla 3. hazırlık maçını yapacağız. Hollanda 2. ve 3. Ligi'nden bir takımla daha hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Kamp iyi geçiyor, dün maçta Traore’nin hafif bir sakatlığı oldu. 2 gün önceki antrenmanda da Kokolovic’in hafif bir sakatlığı olmuştu. Kokolovic bugün düz koşu yapıyor. Traore ise dinleniyor. Takımımız gayet uyumlu bir çalışma süreci geçiriyor. Hocamız çok disiplinli ve futbolcularla diyalog noktasında çok iyi. Ortam çok güzel. Kamp ortamı güzel 2 tane antrenman sahası var. Hava şartları da uygun gidiyor. İnşallah kamp sonuna kadar kazasız belasız bir kamp sürecimizi bitiririz" dedi. “Transferler zor geçiyor” Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Tankut, transfer dönemlerinin zor olduğunu dile getirerek, “Birkaç transferimiz daha olacak. 6 ve 8 numaraya ve bir de Alexe’nin sakatlanmasından dolayı o açığı sağ ve solda oynayabilen aynı zamanda forvet de oynayabilecek bir futbolcu çalışması yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde onlar da netleşecek. Kolay olmuyor tabi transferler zor geçiyor. Zaman zaman sosyal medyada okuyoruz, transferler üzerinde ‘Şu niye alınmadı, bu niye alınmadı’ diye ifadeler kullanılıyor. Yatabare’nin transferi 25 gün sürdü. Bugün Alanyaspor’un aldığı futbolcuyla aslında biz de ilgileniyorduk. Fakat son dakikada hocamızın biraz daha yumuşak bir oyun stili olduğunu söyleyerek onun dışında bir futbolcuya yönelmemiz noktasındaki önerisi üzerine biz de kendisiyle aynı fikirde buluşunca dünkü o transferle ilgili hafif bir geri çekilme eğilimi içerisine girdik. O geri çekilmeyle beraber futbolcu Alanya’ya gitmiş oldu. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da ‘huzur’ uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı

Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gerçekleştirilen eş vakitli huzur uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı ve 54 iş yeri denetlendi.
Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı 37 takım, 174 çalışanın iştirakiyle, eş vakitli olarak 14 farklı noktada "Kastamonu Huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Vilayet merkezinde düzenlenen kontrollerde 2 bin 888 şahıs, 54 umuma açık işyeri ile 789 araç ve şoförü denetlendi.
Yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıyeten arama kaydı bulunan 2 kuşkulu de yakalandı. "Kastamonu Huzur" uygulaması öncesince gruplarla bir ortaya gelen Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Tamer Taş, oluşturdukları 37 grup ve 174 işçi ile kontrol gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olarak şu ana kadar tesis edilen inanç hissinin devamı, halkın huzur ve itimadı için uygulamayı başlatacaklarını belirten Taş, "Trafik güvenliği, terörle gayret, narkotik cürümlerle uğraş ve aranan şahısların yakalanması için topyekun ve bütün gücümüzle bir uygulama başlatacağız. Bu uygulamada maksadımız halkın huzuru, devlete olan itimadı ve şu ana kadar tesis edilmiş olan itimat hissinin sürekliliğini sağlamaktır. Emelimiz cürmü işlenmeden önlemek" biçiminde konuştu.
Taş, takımlardan uygulama esnasında kendi güvenliklerini azami ölçüde sağlamalarını isteyerek, "Sizlere muvaffakiyetler diliyorum. Allah’a emanet olun. Allah ayağınıza taş değdirmesin" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin