Karabükspor’da Kamp Çalışmaları Sürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 11:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’da Kamp Çalışmaları Sürüyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut:  “3 oyuncu daha transfer etme çalışmamız var. Transferler zor geçiyor”

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 2. etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hikmet Ferudun Tankut, 3 oyuncu daha transfer etmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen 2. etap kampında sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda salonda kuvvet çalışması gerçekleştiren takım, akşam antrenmanında ise pas ve şut çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
Antrenmanı takip eden Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 14 günlük kamp sürecinin yarısını geçirdiklerini ifade ederek, “2 tane hazırlık maçı yapıldı. Cumartesi günü Hollanda Ligi’nde 4. sıradaki takımla 3. hazırlık maçını yapacağız. Hollanda 2. ve 3. Ligi’nden bir takımla daha hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Kamp iyi geçiyor, dün maçta Traore’nin hafif bir sakatlığı oldu. 2 gün önceki antrenmanda da Kokolovic’in hafif bir sakatlığı olmuştu. Kokolovic bugün düz koşu yapıyor. Traore ise dinleniyor. Takımımız gayet uyumlu bir çalışma süreci geçiriyor. Hocamız çok disiplinli ve futbolcularla diyalog noktasında çok iyi. Ortam çok güzel. Kamp ortamı güzel 2 tane antrenman sahası var. Hava şartları da uygun gidiyor. İnşallah kamp sonuna kadar kazasız belasız bir kamp sürecimizi bitiririz” dedi.

“Transferler zor geçiyor”
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Tankut, transfer dönemlerinin zor olduğunu dile getirerek, “Birkaç transferimiz daha olacak. 6 ve 8 numaraya ve bir de Alexe’nin sakatlanmasından dolayı o açığı sağ ve solda oynayabilen aynı zamanda forvet de oynayabilecek bir futbolcu çalışması yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde onlar da netleşecek. Kolay olmuyor tabi transferler zor geçiyor. Zaman zaman sosyal medyada okuyoruz, transferler üzerinde ‘Şu niye alınmadı, bu niye alınmadı’ diye ifadeler kullanılıyor. Yatabare’nin transferi 25 gün sürdü. Bugün Alanyaspor’un aldığı futbolcuyla aslında biz de ilgileniyorduk. Fakat son dakikada hocamızın biraz daha yumuşak bir oyun stili olduğunu söyleyerek onun dışında bir futbolcuya yönelmemiz noktasındaki önerisi üzerine biz de kendisiyle aynı fikirde buluşunca dünkü o transferle ilgili hafif bir geri çekilme eğilimi içerisine girdik. O geri çekilmeyle beraber futbolcu Alanya’ya gitmiş oldu. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Nisan, 2026 09:38 tarihinde yayınlandı
0
0

SGK’dan Borçlulara Ek Süre

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçların son ödeme tarihinin uzatıldığını duyurdu.

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mali Otomasyon Sistemi (MOSİP) altyapısında yürütülen güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı hizmetlere erişimde gecikmeler yaşandığı belirtildi.

Bu kapsamda, 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat kapsamında yer alan sigorta primleri, yapılandırma ve taksitlendirme borçları ile diğer borçların son ödeme tarihi 31 Mart 2026’dan, 7 Nisan 2026 saat 23.59’a kadar uzatıldı. Bu tarihe kadar yapılacak ödemelerin yasal süresi içinde kabul edileceği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmanın devamı için belirtilen süre içinde borçların ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin