Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mart, 2017 12:41 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’da Hedef Fenerbahçe Galibiyeti

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Kardemir Karabükspor’da hedef mutlak 3 puan.
Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-mavili ekip 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından ayak tenisi oynadı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Skulason, Traore ve Latovlevici katılmadı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Asbaşkan Tolga Gül de takip etti.
Cumartesi günü Fenerbahçe’yi ağırlayacak Kardemir Karabükspor, çalışmalarını perşembe gününe kadar Antalya’da sürdürecek.
Kardemir Karabükspor’un başarılı oyuncusu Kerim Zengin, Fenerbahçe ile büyük takımlara karşı bu seneki son maçlarına çıkacaklarını belirterek, “Bu maçı alarak dörtte dört bir seri yakalamak istiyoruz. Umduğumuz bir maç olur. Yüksek tempolu ve istediğimiz bir oyunla 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
e 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de ‘19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na’ Konferansı düzenlendi

Karabük Üniversitesinde düzenlenen “19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na” adlı konferansta Millî Mücadele sürecinden Türkiye Yüzyılı vizyonuna uzanan tarihi gelişmeler ele alındı.

Karabük Üniversitesinde “19 Mayıs’tan Türkiye Yüzyılı’na” başlıklı konferans, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan KBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurgün Koç, Millî Mücadele sürecine dair bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Koç, Ankara’nın Millî Mücadele’deki kritik rolüne dikkat çekerek, Mustafa Kemal Paşa’nın bu şehri merkez olarak seçmesinde halkın güçlü desteğinin belirleyici olduğunu vurguladı. Havza ve Amasya genelgelerinin bağımsızlık mücadelesinin temelini oluşturduğunu ifade eden Koç, bu süreçte halkın ve yerel aktörlerin katkısının büyük önem taşıdığını belirtti. İç isyanlar ve işgallerle eş zamanlı yürütülen mücadelenin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu dile getirdi.

Konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuna da değinen Koç, özellikle eğitim ve liyakatin önemine vurgu yaparak gençlere çalışmanın ve ülkeye katkı sağlamanın değerini hatırlattı. Konferansa, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Program sonunda Prof. Dr. Nurgün Koç’a katkılarından dolayı, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin