Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Çamlık sahasında teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. İki saat süren ve istasyon ile pas çalışması ve çift kale maç çalışmanın yapıldığı antrenmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmazken, Aykut Özer, Aykut Akgün, Furkan Özçal, Mabila ve Onur Ayık ise düz koşu yaptı.


Karabükspor’da Gençlerbirliği Hazırlıkları
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


