Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Çamlık sahasında teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. İki saat süren ve istasyon ile pas çalışması ve çift kale maç çalışmanın yapıldığı antrenmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmazken, Aykut Özer, Aykut Akgün, Furkan Özçal, Mabila ve Onur Ayık ise düz koşu yaptı.


Karabükspor’da Gençlerbirliği Hazırlıkları
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.


