Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Çamlık sahasında teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. İki saat süren ve istasyon ile pas çalışması ve çift kale maç çalışmanın yapıldığı antrenmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmazken, Aykut Özer, Aykut Akgün, Furkan Özçal, Mabila ve Onur Ayık ise düz koşu yaptı.


Karabükspor’da Gençlerbirliği Hazırlıkları
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.
Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.


