Kardemir Karabükspor, ligin 33. haftasında deplasmanda lig şampiyonu Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Haftayı Torku Konyaspor beraberliği ile kapatan Karadeniz temsilcisi Avrupa kupaları yolunda diğer rakiplerinin de berabere kalması sonucu umutlarını son haftaya taşıyacak. Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirdiği çalışmayla başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde 1.5 saat süren çalışmada takım koşu ve pas çalışması yaptı.


Karabükspor’da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı
Gümüşhane’de alkollü sürücü jandarma aracına çarptı, ehliyetine el konuldu
Gümüşhane’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı’na girmeye çalışan jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu.
Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halinde olan O.K. idaresindeki 29 AAU 305 plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na giriş yapmak isteyen, içerisinde jandarma personelinin bulunduğu 29 JAA 057 plakalı araca yandan çarptı.
Kazada jandarma aracı içerisinde bulunan 2 personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve 1 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü O.K.’nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulurken, O.K. ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


