Reklam
Reklam

Karabükspor’da Elazığ Mesaisi Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Aralık, 2015 13:24 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç: “Hem Kupa hem de Ligde zor maçlar bizi bekliyor. Elazığ’a 3 puan için gideceğiz. Lig bizim için çok daha önemli”
PTT 1 Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.
Çamlık Sahası’nda, Teknik Direktör Elvir Baliç gözetiminde yapılan idmana sakatlığı bulunan Fatih Candan katılmazken, Kerim Zengin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Baliç, idman öncesi saha ortasında futbolcularla konuştuğu sırada ise kulüp çalışanının sahibi olduğu Karaman isimli köpek sahaya girerek görevlilere zor anlar yaşattı. Futbolcuların arkasında gezindikten sonra aralarından içeriye kadar girerek Baliç’in önünde yere çömelen köpek daha sonra futbolcularla birlikte koşu yapmaya başladı. Davetsiz misafir, güvenlik görevlisi tarafından yakalanarak saha dışına çıkarıldı.
“ELAZIĞ’A 3 PUAN İÇİN GİDECİZ”
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Elvir Baliç, sahalarında Şanlıurfaspor karşısında hem puan hem de moral açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Vartaş Elazığspor ile kendilerini zor bir maçın beklediğini belirten Baliç, “Her maç zor. Biz de iyi bir ekibiz. Elazığ’a 3 puan için gideceğiz. İyi mücadele ederek sahadan iyi bir skorla ayrılacağız. Son 3 hafta hem kupa hem de ligde zor maçlar bizi bekliyor. En iyi şekilde oyuncuları çıkartmak istiyoruz. Herkese ihtiyacımız var. En iyi takımı sahaya çıkararak bu son 3 haftayı geçeceğiz. Ama şu anda tek düşündüğümüz Elazığspor maçı” dedi.
“LİG BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ”
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonucu Beşiktaş, 1461 Trabzon ve Sivas Belediyespor ile C Grubu’nda eşleştikleri hatırlatılan Baliç, şunları söyledi:
“Kolay bir grup değil. Zor haftalar bizi bekliyor. Haftada 2 maç oynamak kolay değil. Ancak geniş bir kadromuz var. En iyi kadromuzla mücadelemizi yapacağız. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçlarını sırf oynamak için oynamayacağız. İyi skorlar alarak gruptan çıkmak istiyoruz. Her iki kulvarda da mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Ancak lig bizim için çok daha önemli.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti

wq 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2026 13:10 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.

Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.

Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin