Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2017 14:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabükspor’da bilet fiyatları belli oldu

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, 2017-2018 sezonunda maç başı bilet fiyatlarının belirlendiğini açıkladı. Erikçi, geçtiğimiz hafta yönetim kurulu olarak sezonluk kombine fiyatlarını belirlediklerini ve 1 Ağustos itibari ile satışa çıktığını kaydederek, "Yönetim kurulu olarak ayrıca, tek maçlık bilet fiyatlarımızı da belirledik. Buna göre, normal maçlarda Kale Arkaları 30 TL, Maraton 40 TL ve Kapalı Tribün ise 50 TL olacak. 4 büyükler dediğimiz, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında ise kale arkaları 60 TL, Maraton 90 TL ve Kapalı Tribün ise 150 TL olarak satılacak” dedi. Basın Sözcüsü Koray Erikçi ayrıca, sezonluk kombine biletlerde Kapalı Tribün Alt Kısım 500 TL, Kapalı Tribün Üst A Blok 500 TL, Kapalı Tribün Üst B Blok 700 TL, Kapalı Tribün Üst C Blok 600 TL, Kale Arkası Tribünler Kuzey-Güney 200 TL, Maraton Tribünü ise 400 TL olarak satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuncay Şanlı: “Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Manisa FK maçının akabinde, "Takımımın birliğinden, uğraşından, tıpkı kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine bedelli ve önemliydi" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Çorum FK, alanında karşılaştığı Manisa FK’yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, puan sıralamasında üste çıkma ismine kıymetli bir galibiyet aldıklarını söz etti.
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini söz eden Ulu, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz gerilim, biraz heyecan düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst düzeydeydi, alanımızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra tepkimiz, oyuncularımızın coşkuları kıymetliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3’lüden 4’lüye döndü. Biraz orta alanda eksik kaldık. Çabucak ataklar yaptık. 3-1’e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu lakin bu oyun önemli bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı çabucak keserler. Lakin ekibimin birliğinden, uğraşından, birebir kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine kıymetli ve değerliydi. İçeride esasen kaybetmemiz gerekiyordu. Birtakım yanlışlarımız, eksiklerimiz var fakat süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.