Karabükspor’da bilet fiyatları belli oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2017 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’da bilet fiyatları belli oldu

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, 2017-2018 sezonunda maç başı bilet fiyatlarının belirlendiğini açıkladı.
Erikçi, geçtiğimiz hafta yönetim kurulu olarak sezonluk kombine fiyatlarını belirlediklerini ve 1 Ağustos itibari ile satışa çıktığını kaydederek, “Yönetim kurulu olarak ayrıca, tek maçlık bilet fiyatlarımızı da belirledik. Buna göre, normal maçlarda Kale Arkaları 30 TL, Maraton 40 TL ve Kapalı Tribün ise 50 TL olacak. 4 büyükler dediğimiz, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında ise kale arkaları 60 TL, Maraton 90 TL ve Kapalı Tribün ise 150 TL olarak satılacak” dedi.
Basın Sözcüsü Koray Erikçi ayrıca, sezonluk kombine biletlerde Kapalı Tribün Alt Kısım 500 TL, Kapalı Tribün Üst A Blok 500 TL, Kapalı Tribün Üst B Blok 700 TL, Kapalı Tribün Üst C Blok 600 TL, Kale Arkası Tribünler Kuzey-Güney 200 TL, Maraton Tribünü ise 400 TL olarak satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
diyanet isleri baskan yardimcisi demirden ogrencilere onemli bilgiler LhQguBrm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’den öğrencilere önemli bilgiler

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, din istismarını önlemek için doğru kaynakların rehber alınmasının önemine dikkat çekti.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kutsalın Araçsallaştırılması: Din İstismarının Sosyo-Politik Boyutları” konferansı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda, İlahiyat Fakültesi, Muhammed İhsan Oğuz Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Muhammed İhsan Oğuz Vakfı iş birliğiyle düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, dinin doğru anlaşılması ve yorumlanmasının önemine dikkat çekerek, Müslümanların tarihteki tecrübesi ile dinin asli kaynaklarının her zaman birebir örtüşmeyebileceğini ifade etti. Demir, bu noktada zaman zaman yaşanan sapmaların, Kur’an ve Sünnet ekseninde yapılacak sürekli bir muhasebe ile giderilebileceğini vurguladı. Demir, maddi ve manevi çıkarlar için yapılan din istismarının hem dini hem de toplumsal güven açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

Gençlere de seslenen Prof. Dr. Demir, dinin insanı özgürleştiren bir rehber olduğunu vurgulayarak, bilgi kirliliğine karşı eleştirel düşünmenin ve doğru kaynaklardan faydalanmanın önemine vurgu yaptı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkan Vekili M. İhsan Oğuz ile Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa Aykaç’ın da katıldığı konferans, Muhammed İhsan Oğuz’un Vesiletü’n Necat İlmihal Kitabı Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin