Reklam
Reklam

Karabükspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2017 11:19 tarihinde yayınlandı
0

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını sürdürdü.
Akşam saatlerinde Çamlık Sahası’nda Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, kırmızı- mavili ekip istasyon ve pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Hakan Aslantaş ve Ahmet Şahin fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Takım Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın kara yolu ile Ankara’ya geçerek buradan da hava yolu ile Alanya’ya geçecek.
Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını Alanyaspor maçından puan veya puanlar beklediklerini söyledi. Başkan Tankut, İHA’ya yaptığı açıklamasında iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, “Geçen yıl iç sahada güzel işler yaparken, deplasmanda ise istediğimizi alamıyorduk. Bu sezon deplasmanda maksimum puanlar toplamayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin