Karabükspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2017 11:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor 

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını sürdürdü.
Akşam saatlerinde Çamlık Sahası’nda Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, kırmızı- mavili ekip istasyon ve pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Hakan Aslantaş ve Ahmet Şahin fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Takım Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın kara yolu ile Ankara’ya geçerek buradan da hava yolu ile Alanya’ya geçecek.
Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını Alanyaspor maçından puan veya puanlar beklediklerini söyledi. Başkan Tankut, İHA’ya yaptığı açıklamasında iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, “Geçen yıl iç sahada güzel işler yaparken, deplasmanda ise istediğimizi alamıyorduk. Bu sezon deplasmanda maksimum puanlar toplamayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rusyadaki sanat festivaline turk damgasi nKqHn6aM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rusya’daki sanat festivaline Türk damgası

Rusya’da düzenlenen “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivalinde gerçekleştirilen uluslararası resim yarışmasında Türk akademisyenler birincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Rusya’nın Saint Petersburg kentinde Stieglitz Devlet Sanat ve Tasarım Akademisi (Stieglitz State Academy of Art and Design) tarafından “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivali” (Around the World: Art Without Borders) düzenlendi. Festival kapsamındaki “Bir Sanatçının Gözünden Dünya” (Artist’s View of the World) adlı uluslararası resim yarışmasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ile Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç önemli bir başarıya imza attı. 46 ülkeden 806 sanatçı özgün eserleriyle yer aldığı yarışmanın “Soyutlama” kategorisinde Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç, “Kırsal” adlı eseriyle birincilik elde ederek büyük bir başarıya ulaştı. Aynı kategoride Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ise “Inside” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ve Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç ile bir araya gelerek uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti. Ayrıca Rektör Akkaya, BARÜ’nün nitelikli çalışmalarıyla farklı alanlarda akademik ve sanatsal yetkinliğini ortaya koymaya devam edeceğini de belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin