Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını sürdürdü.
Akşam saatlerinde Çamlık Sahası’nda Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, kırmızı- mavili ekip istasyon ve pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Hakan Aslantaş ve Ahmet Şahin fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Takım Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın kara yolu ile Ankara’ya geçerek buradan da hava yolu ile Alanya’ya geçecek.
Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını Alanyaspor maçından puan veya puanlar beklediklerini söyledi. Başkan Tankut, İHA’ya yaptığı açıklamasında iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, “Geçen yıl iç sahada güzel işler yaparken, deplasmanda ise istediğimizi alamıyorduk. Bu sezon deplasmanda maksimum puanlar toplamayı hedefliyoruz” dedi.


0
Karabükspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.


