Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını sürdürdü.
Akşam saatlerinde Çamlık Sahası’nda Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, kırmızı- mavili ekip istasyon ve pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Hakan Aslantaş ve Ahmet Şahin fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Takım Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın kara yolu ile Ankara’ya geçerek buradan da hava yolu ile Alanya’ya geçecek.
Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını Alanyaspor maçından puan veya puanlar beklediklerini söyledi. Başkan Tankut, İHA’ya yaptığı açıklamasında iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, “Geçen yıl iç sahada güzel işler yaparken, deplasmanda ise istediğimizi alamıyorduk. Bu sezon deplasmanda maksimum puanlar toplamayı hedefliyoruz” dedi.


Karabükspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor
Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret
Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.
Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.
Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.


