Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Karademir Karabükspor, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Hollanda’da ilk antrenmanını yaptı.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde tamamlayan kırmızı-mavili ekip 2 günlük izinin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda’ya gitti.
Arnheim bölgesinde yer alan Fletcher Hotel’de kampa giren kırmızı-mavililer, burada ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
5 Ağustos’a kadar çalışmalarını Hollanda’da sürdürecek olan Kardemir Karabükspor bu süre içerisinde Ado Den Haag, Al-Fateh ve Heracles Almelo takımlarıyla birer hazırlık maçı yapacak.


Karabükspor’da 2. Etap Kamp Çalışmaları Başladı
KBÜ’de “Engelsiz Düşünceler” kapsamında münazara etkinliği düzenlendi
Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında düzenlenen münazarada, farklı konular öğrenciler tarafından tartışıldı.
Karabük Üniversitesi Felsefe Kulübü Münazara Topluluğu tarafından, (ÜNİDES) projesi kapsamında hayata geçirilen “Engelsiz Düşünceler” programı çerçevesinde münazara etkinliği gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencilerinin yanı sıra özel eğitim kurumu ve lise öğrencileri de yer aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Sosyal Kapsayıcılık” başlığı altında desteklenen programda, farklı eğitim seviyelerinden katılımcılar bir araya geldi.
Münazarada “İnsan Doğası ve Toplum”, “Suç ve Ceza” ile “Başarı ve Psikoloji” başlıkları ele alındı. İlk oturumda insan doğasının değişmez olup olmadığı tartışılırken, ikinci oturumda cezanın amacı değerlendirildi. Son oturumda ise başarıda duygusal zekâ ile analitik zekânın rolü üzerine görüşler paylaşıldı.


