karabuk
İmsak 05:53
Güneş 07:18
Öğle 13:07
İkindi 16:13
Akşam 18:46
Yatsı 20:06
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
29 Nisan, 2016 13:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabükspor’a Tahkim Kurulundan Sevindirici Haber 

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut: “Tahkim Kurulu’ndan Çıkan Karar Bizi Sevindirdi ve Adalet Yerini Buldu” Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Multigroup Alanyaspor maçında çıkan olaylar sonrası Kardemir Karabükspor’a PFDK tarafından verilen 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasını kaldırdı. Kurul ayrıca kulübe verilen 30 bin TL para cezasını da 80 bin TL'ye çevirdi. Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, karar sonrası yaptığı açıklamada, “Tahkim Kurulu’ndan çıkan karar bizi sevindirdi ve adalet yerini buldu” dedi. “KARAR BİZİ SEVİNDİRDİ VE ADALET YERİNİ BULDU” Kulüp binasında bası açıklaması yapan Başkan Tankut, Alanya maçında ve sonrası çıkan olaylar ve bilhassa Alanyalı oyuncular Sezer Özmen ve Sinan Özkan’ın tahriklerinin olduğunu hatırlatarak, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım olayları önlemek için büyük gayretlerimiz oldu. Temsilci raporlarında bunlar görülmesine rağmen PFDK’dan bir maç seyircisiz oynamaz cezası aldık. Tahkim kuruluna başvuruda bulunarak para cezası, erteleme veya duruşmalı talepte bulunmuştuk. Tahkim Kurulu’ndan çıkan karar bizi sevindirdi ve adalet yerini buldu. Olaylar bilinçli bir şekilde provoke edilerek içeride üst üste oynayacağımız ve avantaj sağlayacağımız Elazığ ve Adana maçlarını seyircisiz oynatmaya yönelikti. Amaç bir maç değil iki maçı da seyircisiz oynatmaya yönelikti. Kim ne yaparsa yapsın adalet tecelli etti. 30 bin TL’lik para cezası 80 bin TL’ye çıkarılarak seyircisiz oynama cezamız kaldırıldı. Bu noktadaki haklılığımız yine ortaya çıktı. Çok kritik bir süreçte seyircisiz oynayacağımız maç handikap olacaktı. Bundan sonraki maçlarda çok daha dikkat çekmemiz gerekiyor. Elazığ ve Adana maçları bizim için sıkıntılı virajlar. Takımımıza ve seyircilerimize güveniyoruz. Bir puan öne geçtik ve ipler bizim elimizde. Alacağımız 3 galibiyetle rakiplerimiz ne yaparsa yapsın biz kendi işimize bakacağız. Elazığ maçını aldığımız takdirde ve ardından Adana ve deplasmanda Göztepe maçlarından alacağımız galibiyet bizi sezon sonunda mutlu sona ulaştıracaktır” dedi. “KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESEBİLECEK KONUMDAYIZ” Başkan Tankut, 31 maçtır yeterli taraftar desteği bulamadıklarını ve artık ciddi bir şekilde takımın desteğe ihtiyacı olduğunu da kaydederek, “Bu maç bizim için bir dönüm noktası ve stadın tıklım tıklım dolmasını istiyoruz. Elazığ maçında stadın dolması ile bu işin sonuna geldik diye düşüneceğiz. Bu maçta herkesi stada davet ediyoruz. Elazığ maçındaki bir galibiyet bizim mutlu sona ulaşmamızın kıvılcımı olacak. Bu maç dönüm maçı ve Kardemir Karabükspor Süper Lig'i bu maçla yakalayacaksa başka önemli maçımız var mı? Cumartesi günü alacağımız bu galibiyetle pazar günü rakiplerimizin alacağı sonuç bizi ilgilendirmeyecek. Biz artık kendi göbeğimizi kendimiz kesebilecek konumdayız. Buda taraftar ve halkın desteği ile olacak. Bunu esirgemeyeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tff 3 lig pazarspor 2 yozgat belediyesi bozokspor 1 4u9J5SwX
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

TFF 3. Lig: Pazarspor: 2 – Yozgat Belediyesi Bozokspor: 1

TFF 3. Lig 3. Grup 23. haftasında Pazarspor sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’un 2-1 mağlup etti.

Pazarspor: Ahmet Güney, Bekir Mustafa Meral, Aykut Civelek, Emre Akgün, Eren Türkkal, Erhan Şengül, Serhat Hazır (Ahmet Taşdemir dk. 83), Musa Orak (Mert Özyıldırım dk. 80), Aziz Demir (İsmet Gürkan dk. 90), İbrahim Metin, Yasin Polat (Ege Vatansever dk. 88)
Yedekler: Mehmet Can Davarcıoğlu, Dursun Miraç Vural, , Yiğit Emre Çalışkan, Niyazi Kılıç, Yücel Biçer, Alperen Erol,Şükrü Göksu Öner
Teknik Direktör: Ramazan Öztürk
Yozgat Belediyesi Bozokspor: Eren Karataş, Adnan Aktaş, Furkan Çolak, Oktay Gürdal, Metin Nilifirka, Ömer Gündüz, Eren Büyükkaya (Muhammed Mustafa Yıldırım dk. 65), Yusuf İnci (Muhammed Mustafa Özbay dk. 45) Emre Fırtına, Osman Arslantaş (Mustafa Eren Gençel dk. 72), Ahmet Yağız Mengi (Hasan Karslı dk.46)
Yedekler: Yasin Songültekin, Mücahit Çıra, Çağatay Furkan Kafkas, Abdullah Kaygısız, Egemen Akgül, Mehmet Eren Torun
Teknik Direktör: Sinan Yücer
Goller: Yasin Polat (dk. 56), Aziz Demir (dk.58) (Pazarspor), Hasan Karslı (dk. 51) (Yozgat Belediyesi Bozokspor)
Sarı kartlar: Mehmet Can Davarcıoğlu, Serhat Hazır (Pazarspor), Ömer Gündüz, Öetin Nilifirka (Yozgat Belediyesi Bozokspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin