Karabükspor Sözleşmesi Biten 5 Oyuncu ile Yollarını Ayırdı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2014 13:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor Sözleşmesi Biten 5 Oyuncu ile Yollarını Ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, sözleşmesi biten kaleci Bora, İlhan Parlak, Uğur Uçar, Jugurtha Hamroun ve kiralık olan Jones Da Silva Lopes ile yeniden anlaşmayarak yollarını ayırdıklarını bildirdi. Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, sözleşmesi biten oyuncularla devam etmeme kararı aldıklarını söyleyerek, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, kaleci Bora, İlhan Parlak, Uğur Uçar, Jugurtha Hamroun ve kiralık olan Jones Da Silva Lopes ile devam etmeme kararı aldık. Oyuncularımızın takıma verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ehliyet sinavinda yapay zekali joker aday operasyonu 14 tutuklama A8WIuRJY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta ehliyet sınavında yapay zekalı “joker aday” operasyonu: 14 tutuklama

Tokat’ta ehliyet sınavına yönelik düzenlenen “joker aday” operasyonunda 14 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine harekete geçti. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada; yazılı ehliyet sınavını geçemeyen bazı kişilerin kimlik kartlarını “kayıp” gerekçesiyle yeniledikleri, bu süreçte gerçek kimlik sahibinin yüzü ile “joker adayın” yüzünü yapay zeka kullanarak ortak fotoğraf haline getirerek nüfus müdürlüğü yetkililerini kandırdıkları ve bu yöntemle yerlerine başkalarını sınava soktukları tespit edildi.

4 yıllık sınav evrakları incelendi

Tokat merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Tokat ili Niksar ilçesi ve Şanlıurfa’da da bağlantılar belirlendi. Son 4 yıla ait sınav evraklarının incelenmesi sonucu Tokat ve Şanlıurfa’da 12 joker aday, 5 de organizatör olduğu belirlendi.

14 şüpheli tutuklandı

Ekipler tarafından eşzamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Tokat Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken; 2 şüpheli adli kontrol, 1 şüpheli de ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin