Karabük Postası tarafından
02 Temmuz, 2014 12:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabükspor, Kumbela İle İmzayı Attı

Kardemir Karabükspor, daha önce prensipte anlaştığını duyurduğu Domi Kumbele ile resmi imzaları attı. Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve Asbaşkan Murat Yolbulan’ın İstanbul’daki plazasında gerçekleşen imza töreninde Eintracht Braunschweig'den Domi Kumbela, kırmızı-mavili renklere 3 yıllığına imza attı. Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, daha önce prensipte anlaştıkları Domi Kumbela ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyleyerek her iki tarafa da hayırlı olması dileklerinde bulundu Başkan Yolbulan, takımın 5 Temmuz’da Karabük’te toplanacağı ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Davraz’da kampa gireceğini de hatırlatarak, bu süre zarfından hocamızın talebi doğrultusunda eksik görülen mevkiler için çalışmalarımızı hızlandırdık. Stoper, orta saha ve forvet kanadına yerli veya yabancı oyuncu takviye yapmak için çalışıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz birkaç oyuncu var ve sonuca ulaşmaya gayret ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin