Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Eylül, 2018 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor, Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı 

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor deplasmanda oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kardemir Karabükspor, Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında yarın saat 19.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Tetiş Yapı Elazığspor ile oynayacağı müsabakasının hazırlıklarını sabah saatlerinde Çamlık sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde 1 saat süren antrenmanda takım, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Berkay Yılmaz ve Emre Eser bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Kırmızı-maviler, bugün Ankara’dan havayolu ile Elazığ’a hareket edecek.
Öte yandan Kardemir Karabükspor’da yaşanan mali kriz nedeniyle 5 aydır maaş alamayan çalışanlara ise kulüp yönetimi tarafından ödeme yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin