Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:25 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor 127 gün sonra puanla tanıştı 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer :  “Bu bir puan bizim için moral oldu”

Spor Toto 1. Lig’in 29. Haftasında sahasında Giresunspor ile golsüz berabere kalan Kardemir Karabükspor 127 gün sonra puan alarak eksi 1 olan puanı sıfır yaparak moral buldu.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer, takımın başında iç sahada ikinci maçını oynadığını belirterek; “ Rakibimizin puana ihtiyacı vardı düşme hattına yakındılar. Bizimde moral için puana ihtiyacımız vardı. Gençlerle birlikte çalışıyoruz. Hem futbolcularımıza hem de kulüp için bu bir puan bile moral oldu. Gençlerle yola devam edeceğiz. Mücadele ve futbolun gerekleri olan savunma ve hücumu onlara öğretiyoruz. Bunları yaptıkları zaman, bugün bir puan aldılar. İnşallah bunu deplasmanda uygularlar. Fizik kalitemiz biraz diğer takımlara göre düşük ama bugün çok iyi mücadele ettiler. Hepsinin gözlerinden alnından öpüyorum. Genç oyuncu olduğu için kontrolleri zor oluyor. Geçen hafta Salı günü içeride Adana ile oynadık ardından 3 gün sonra Bolu maçımız olması, fiziksel ve konsantre açısından sıkıntı yaşamıştık. Bugün iyi mücadele vardı. Güçleri yettiğince mücadele ettiler ve puanı aldılar. Rakipte tecrübeli oyuncular vardı ve buna rağmen gol atıp galipte gelebilirdik” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin