blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Nisan, 2025 16:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabüklülere 1 Mayıs Çağrısı

Karabük'te 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü (İşçi Bayramı) etkinlikleri kapsamında yürüyüş ve miting düzenlenecek.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Ahmet Avdancı, gazetemizi ziyaret ederek, Karabük halkını 1 Mayıs perşembe günü saat 16.30’da Atatürk Anıtı önünde başlayacak olan yürüyüşe ve mitinge davet etti.

Tertip komitesi adına konuşan Ahmet Avdancı yaptığı açıklamada, “Bu yıl da 1 Mayıs’ı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamak, haklarımız için mücadele etmek ve emekçilerin sesini duyurmak amacıyla Karabük Atatürk Anıtı önünde toplanıyoruz. DİSK ve KESK üyeleriyle birlikte tüm vatandaşlarımızı, çalışanlarımızı, emekçi dostlarımızı bu anlamlı yürüyüşe katılmaya çağırıyoruz. Birlikte daha güçlü olacağız ve haklarımız için sesimizi yükselteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında çeşitli konuşmalar ve sloganlar eşliğinde gerçekleştirilecek yürüyüş, Hürriyet Caddesi’nde sona erecek. Burada düzenlenecek miting, müzikler ve halaylar ile 1 Mayıs kutlanacak. Ayrıca, bu özel günün yalnızca bir kutlama günü değil, aynı zamanda işçi haklarının ve demokrasi mücadelesinin simgesi olduğu vurgulanacak.

Avdancı, il halkına birlik ve beraberlik içinde hareket ederek 1 Mayıs’ı coşkuyla kutlamaya çağrı yaptı.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 13:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Feci Kaza: 1’i Ağır 7 Yaralı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yol çalışmasından dolayı tek şeride düşmesi sonucu orta refüje çarpan otomobil takla atarak karşı şeride geçerek, otomobil sınıfında bulunan araç ile çarpıştı.

Akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına anbean yansıyan kazada 1'i ağır 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Eskipazar ilçesine bağlı mermer mevkiinde meydana geldi. 

Karabük istikametinden Gerede istikametine seyreden V.B. idaresindeki 22 DC 404 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol çalışmasının bulunduğu yerde yolun tek şeride düştüğü alanda orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak taklalar atan otomobil karşı şeritte T.F.K. idaresindeki 78 AAH 568 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil sürücü V.B. ve yanında yolcu olarak N.B ile diğer aracın sürücüsü T. F.K. ile R.G., K. G.,H.A ve H.A yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralılar ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralılardan N. B.'nin (56) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yaşanan kaza anı ise bir akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına ise anbean yansıdı. Kameraların kayıt aldığı kazada, otomobil yolun tek şeride düştüğünü son anda fark edip orta refüje çarparak karşı şeride takla atarak geçtiği yansıdı.

Haber videosu için tıklayınız!

Bizi sosyal medyadan takip edin