Karabüklüler Darıca’da buluştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2017 14:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabüklüler Darıca’da buluştu

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması gecesinde binlerce Karabüklü vatandaş Darıca’da bir araya geldi.
Yöresel sanatçıların konseriyle başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Karabüklüler Dernek Başkanı Zuhuri Yakın, “Dernek yönetimi olarak her platformda Karabük’ü tanıtmak için çalışıyoruz. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen şehirler ve kültürler kaynaşmasında da Karabük’ü en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Bu güzel ortamı bizlere sunarak memleketimizi tanıtma imkanı veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başta olmak üzere herkese teşekkür ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum’ ’diyerek konuşmasını tamamladı.
Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programa katılan tüm konulara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Batı Karadeniz’in güzel şehri, Türkiye tarihinde sanayileşmeyi simgeleyen Türkiye’nin ilk entegre demir çelik tesisinin kurulduğu, Safranbolu evleriyle ve antik kenti ile dünya miras şehri unvanını almış, dünyaca ünlü lokumu ve bandırma yemeği ile bir lezzet durağı, toprağın alın teriyle çelik olduğu cennetten bir köşe olan güzel şehir Karabük’ün güzel insanları, gecemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Dokuzuncusunu düzenlediğimiz Şehirler ve Kültürler kaynaşmasında her gece bir farklı ilimizin kültürünü tanıyoruz. Ülkemizin mozaiğini, kültürünü ve güzelliklerini Darıcamıza taşıyarak bu güzelliği Darıca Sahilinde sizlerle birlikte yaşıyoruz. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programınıza göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımdan dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum. dedi.
Selamlama konuşmalarının ardından dernek yönetimi tarafından protokol üyelerine plaket takdimi yapıldı. Gece Elif Dikmen, Ahmet Baydaroğlu ve Sami Yalçın’ın söylediği birbirinden güzel türkülerle devam ederken, vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin