Reklam
Reklam
67a30e393bc78
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Şubat, 2025 10:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Yiğit Ömer Yılman Türkiye Şampiyonu Oldu

Konya’da 1-2 Şubat tarihlerinde düzenlenen duatlon yarışmasında Safranbolu Emek Ortaokulu öğrencisi Yiğit Ömer Yılman, Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışa büyük bir azim ve disiplinle hazırlanan Yılman, güçlü rakiplerini geride bırakarak birinciliğe ulaştı. Antrenörü Serdar Akad’ın desteğiyle hazırlık sürecini tamamlayan genç sporcu, Karabük’ü gururlandırdı.

Gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Yiğit Ömer Yılman, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede ters yone giren yasli surucu kazaya neden oldu 2 olu 3 yarali qDgfDO7s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’de ters yöne giren yaşlı sürücü kazaya neden oldu: 2 ölü, 3 yaralı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ters yöne giren hafif ticari aracın karşı yönden gelen otomobil ve kamyonete çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karadeniz Sahil Yolu’nda saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize’den Artvin yönüne seyreden Murat Uygun (42) yönetimindeki 08 EE 908 plakalı ticari araç birden karşı şeritten kendi tarafına geçerek Mevlut Hatinoğlu (72) idaresindeki 08 ABA 873 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar ardından Osman S. yönetimindeki 53 FC 366 plakalı kamyonete çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada ters yöne giren aracın sürücüsü Mevlut Hatinoğlu ve eşi Makbule Hatinoğlu’nun (72) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aynı araçta bulunan Havva Hatinoğlu (58) ağır yaralanırken, diğer araçlarda bulunan Mehmet Uygun ve Ayşen Uygun (73) ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin