Karabüklü Yiğit Ömer Yılman Türkiye Şampiyonu Oldu - Karabük Haber Postası
67a30e393bc78
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Şubat, 2025 10:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabüklü Yiğit Ömer Yılman Türkiye Şampiyonu Oldu

Konya’da 1-2 Şubat tarihlerinde düzenlenen duatlon yarışmasında Safranbolu Emek Ortaokulu öğrencisi Yiğit Ömer Yılman, Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışa büyük bir azim ve disiplinle hazırlanan Yılman, güçlü rakiplerini geride bırakarak birinciliğe ulaştı. Antrenörü Serdar Akad’ın desteğiyle hazırlık sürecini tamamlayan genç sporcu, Karabük’ü gururlandırdı.

Gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Yiğit Ömer Yılman, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin