Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2022 17:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’lü Tekwandocu Asya Şampiyonu Oldu

(Haber Merkezi) 11-12 Mart 2022 tarihleri arasında İran’ın Başkenti Tahran’da yapılan Tekwando Asya turnuvasında ülkemizi temsil eden Karabüklü sporcu Alican Özcan Asya şampiyonu oldu

17 ülkenin katıldığı turnuvada ülkemizi 58 kiloda temsil eden Alican Özcan bu başarısı ile göğsümüzü kabarttı.  Turnuvada birinci olmasından çok mutlu olduğunu söylen Alican Özcan “ Bu turnuvaya çok iyi hazırlanmıştım. İyi hazırlanmanın sonucunu karşılığını şampiyon olarak aldım. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah başka turnuvalarda da başarılı müsabakalar çıkartarak ülkemi ve Karabük’ü başarı ile temsil edeceğim dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin