Reklam
Reklam

Karabük’lü Tekwandocu Asya Şampiyonu Oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2022 17:09 tarihinde yayınlandı
0

(Haber Merkezi) 11-12 Mart 2022 tarihleri arasında İran’ın Başkenti Tahran’da yapılan Tekwando Asya turnuvasında ülkemizi temsil eden Karabüklü sporcu Alican Özcan Asya şampiyonu oldu

17 ülkenin katıldığı turnuvada ülkemizi 58 kiloda temsil eden Alican Özcan bu başarısı ile göğsümüzü kabarttı.  Turnuvada birinci olmasından çok mutlu olduğunu söylen Alican Özcan “ Bu turnuvaya çok iyi hazırlanmıştım. İyi hazırlanmanın sonucunu karşılığını şampiyon olarak aldım. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah başka turnuvalarda da başarılı müsabakalar çıkartarak ülkemi ve Karabük’ü başarı ile temsil edeceğim dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Oda Başkanları, esnafın sorunlarını konuştu

Oda Baskanlari esnafin sorunlarini konustu2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB), bağlı odaların başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, çözüm için yol haritası belirlendi.

Karabük’te esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya gelen KESOB ve oda başkanları, sektörün nabzını tuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, üye esnaflardan gelen şikayetler, öneriler ve talepler tek tek ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle acil çözüm bekleyen konular önceliklendirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan KESOB yetkilileri, “Amacımız esnafımızın sesini en üst mercilere duyurmak. Bugün burada aldığımız notları ve çözüm önerilerini kapsamlı bir rapor haline getireceğiz. Bu raporu, birliğimiz öncülüğünde ilgili makamlara ileteceğiz. Bu konudaki hassasiyetimiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararların ve başlatılacak çalışmaların tüm esnaf için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yetkililer, hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara sunulacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin