Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2022 17:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’lü Tekwandocu Asya Şampiyonu Oldu

(Haber Merkezi) 11-12 Mart 2022 tarihleri arasında İran’ın Başkenti Tahran’da yapılan Tekwando Asya turnuvasında ülkemizi temsil eden Karabüklü sporcu Alican Özcan Asya şampiyonu oldu

17 ülkenin katıldığı turnuvada ülkemizi 58 kiloda temsil eden Alican Özcan bu başarısı ile göğsümüzü kabarttı.  Turnuvada birinci olmasından çok mutlu olduğunu söylen Alican Özcan “ Bu turnuvaya çok iyi hazırlanmıştım. İyi hazırlanmanın sonucunu karşılığını şampiyon olarak aldım. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah başka turnuvalarda da başarılı müsabakalar çıkartarak ülkemi ve Karabük’ü başarı ile temsil edeceğim dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin