karabuk
İmsak 06:03
Güneş 07:28
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:38
Yatsı 19:58
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Haber Merkezi tarafından
14 Kasım, 2025 15:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARABÜKLÜ ŞEHİT NURİ ÖZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Gürcistan’da düşen C-130 askeri kargo uçağında şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan, memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlanıyor.

Şehit Nuri Özcan için bugün Üniversite Mahallesi Sevgi Pınarı Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Törenin ardından şehit Özcan’ın naaşı 5000 Evler Şehitliğine defnedilecek.

Şehidin ailesi, yakınları ve Karabük halkının yoğun katılım gösterdiği törende, kentte derin bir hüzün hâkim oldu. Türk bayraklarına sarılı naaşıyla Şehit Nuri Özcan son yolculuğuna dualarla uğurlanıyor.

Haberin videosu için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Levent Açıkgöz: “Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Çorum FK maçının ardından, "Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli. Bundan sonraki Bandırma maçına iyi hazırlanıp galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, zorlu bir hafta geçirdiklerini ve üçüncü hafta karşılaşmasında mağlup olduklarını ifade etti. Çorum FK’yı tebrik eden Açıkgöz, "Oyunumuz başladı, ortada giden bir oyundu. İki takımın da çok fazla pozisyon ürettiği bir ilk yarı oynamadık. Çorum FK ön hattı kuvvetli olan bir takıma ilk yarı hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıya başladığımızda oyunun başında bir penaltı pozisyonu oldu. Onunla beraber mağlup düştük. Tam da oyuna dokunacağımız kısımda golü yedik. Değişikliklerden sonra tekrar oyun dengelendi. Bu sefer kaptırdığımız bir topla ikinci golü yedik. Bu yoğun maç trafiğinde, 3 maç oynadığımız haftada son maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli. Bundan sonraki Bandırma maçına iyi hazırlanıp galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin