Reklam
Reklam

Karabüklü Kuaförlerden Büyük Başarı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonu tarafından “Türkiye Milli Takımını Seçiyor” sloganıyla kurulacak olan Milli takımda yer alacak Kuaförler için Zonguldak’ta yapılan yarışmada Karabüklü Kuaförler altı ödülden beşini alarak büyük bir başarıya imza attılar.
Konuyla ilgili bilgi veren Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık “Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonumuzun düzenlediği “TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINI ŞEÇİYOR” sloganıyla kuaförler ve berberler adına bir milli takım kuruyor.Bu takımda yer alacak kişiler için 11 ayrı İlde yarışmalar düzenliyor. Bu yarışmalardaki jüri üyeleri kendi dallarında profesyonel olan kişilerden oluşmuştur. Bu kişilerin oyları ile kuaför,berber ve güzellik uzmanlarının en iyileri seçiliyor.
Bu milli takım seçme yarışmasının beşincisi 12 Mayıs 2015 tarihinde Zonguldak ilinde gerçekleştirildi.Karabük ili olarak Batı Karadeniz bölgesinden 9 ille birlikte katıldık.
Erkek Saç Kesim,Bayan Saç Kesim ve Renklendirme,Gelin Makyaji,Türban,Salon Topuz ve Fantezi Topuz olmak üzere 6 ayrı dalda yarışıldı ve Karabük ili bu 6 dalda 5 tane birincilik ve bir tane ikincilik ödülü kazandı” dedi
Erek Saç kesiminde İbrahim Dağkıran, Bayan saç kesiminde ve renklendirmede Enver Ural, Gelin makyajında Özgün kozan, Türbanda Zeynep Çınar, Salon Topuzunda ve Fantezi topuzda iki dalda Hakkı Kocakaya ödül aldılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin